FRD Furukawa

Unul din liderii mondiali in domeniul echipamentelor de perforare dar si cel mai mare producator japonez de ciocane hidraulice, FURUKAWA, este reprezentata in Romania de Costa Utilaje.

Astazi, Furukawa Rock Drill, este unul din cei mai renumiti specialisti in excavari si echipamente de excavare de roci precum si echipamente de demolare  din lume, dispunand de o gama larga de echipamente de foraj atat la suprafata cat si in  subteran, ciocane hidraulice si accesorii. Cei peste 144 de experienta in domeniu au condus astazi la renumele de care aceasta companie se bucura pe plan mondial. Toate produsele sunt proiectate si fabricate in cadrul companiei, utilizând tehnologii si materiale realizate in conformitate cu cele mai ridicate standarde de calitate. Este singurul producator care ofera pentru ciocanele hidraulice si accesoriile achizitionate 2 ani garantie standard.

FURUKAWA este o companie cu vechi traditii in industria echipamentelor de minerit si constructii, imbinand riguroasa tehnologie si tenacitatea  japoneza cu experienta de mai bine de un secol.Totul a inceput in 1875, cand Ichibei Furukawa fondatorul companiei a deschis propria mina de cupru urmata la scurt timp si de alte exploatari miniere. Activitatea de exploatare miniera a necesitat solutii tehnice si echipamente specifice care sa rezolve problema imbunatatirii conditiilor de munca si de crestere a productivitatii. Astfel, in 1900, FURUKAWA a inceput sa-si produca propriile echipamente specifice industriei miniere.

Ceea ce initial a fost  o ramura auxiliara, s-a transformat din 1918 intr-o afacere de sine statatoare, punandu-se bazele unui concern care astazi satisface cele mai exigente cerinte in domeniul echipamentelor tehnologice, a calitatii si fiabilitatii acestora. Cu o retea globala de distributie, compania furnizeaza utilizatorilor de echipamente din minerit si constructii  echipamente si accesorii de inalta calitate.

FURUKAWA produce in principal, intr-un procent de peste 70% echipamente de perforare pentru carierele de minereuri si piatra pentru constructii, echipamente de perforare in subteran si constructia de tuneluri, precum si ciocane si foarfeci hidraulice pentru demolare, placi compactoare si cupe graifer pentru manipulare si sortare materialelor inerte.

In Europa FURUKAWA  este prezenta prin FURUKAWA ROCK DRIL EUROPE B.V. cu sediul in Utrecht – Olanda. Prin sucursala sa din Europa  FURUKAWA pune la dispozitia pietei europene prin distribuitorii sai o gama de patru echipamente pentru lucrari de foraj in cariera si constructii precum si o gama larga de accesorii pentru taierea mecanica a rocilor si pentru lucrari de demolare.Toate produsele distribuite pe piata europeana detin certificatul de conformitate CE.

Dealerii Furukawa au fost atent selectionati tinandu-se cont de o serie de factori foarte importanti: competenta profesionala, aria de acoperire in care acestia isi vor desfasoara activitatea, disponibilitatea pentru munca, calitatea muncii bine facute. Dealerii FURUKAWA sunt bine pregatiti, astfel incat, clientii sa beneficieze de tot sprijinul lor, atat in ceea ce priveste activitatea de vanzare a utilajului, cat si in ceea ce priveste activitate de service. Acestia sunt calificati pentru a forma o adevarata echipa de profesionisti.

Sa cumperi si sa utilizezi produsele FURUKAWA reprezinta o investitie inteligenta. Un pret convenabil pentru o calitate a produsului superioara, o durata lunga de viata a echipamentului, costuri de intretinere reduse, produse fara defectiuni, sunt doar cateva aspecte ce dau un plus de valoare acestor utilaje. In Romania, FURUKAWA a fost prezenta din ani 1980 mai ales pe santierele de constructii hidroenergetice cu echipamente de perforare in carierele de arocamente, model PCR200 si subansamble de perforare pentru tunele montate pe structuri indigene.


show blocks helper

Showing all 12 results