DESPRE NOI

DESPRE NOI despre noi

COSTA UTILAJE este o firma cu capital 100% românesc, cu vastă experianță și rădăcini adânci pe piața utilajelor de construcții din România.

Avem o experiență de peste 20 ani în domeniul vânzărilor de utilaje pe piața din România, primul utilaj vândut de către echipa de vânzari fiind în anul 2000.

COSTA UTILAJE a fost consultant tehnic în vânzarea a cca. 1.500 de utilaje în piața din România, din care cca. 900 buldoexcavatoare, având în acest moment clienți fideli de peste 10 ani, multumiți de serviciile experimentatei noastre echipe de vânzari și service.

COSTA UTILAJE a vândut de-a lungul timpului cca. 500 utilaje către instituții publice.

COSTA UTILAJE pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de produse si servicii: utilaje de construcții, utilaje agricole, utilaje de întreținere/reparații drumuri, mașini pentru întreținere stradală, atât electrice cât și cu motor termic, utilaje de salubritate, utilaje specializate pentru municipalități precum și autovehicule multifuncționale pentru utilizarea în toate sezoanele, utilaje pentru reciclare, concasare, sortare, utilaje amenajare râuri – lacuri, autospeciale sau remorci specializate pentru lupta împotriva incendiilor, automacarale, generatoare de curent, UTV-uri cu diverse dotări, atasamente pentru orice marcă de utilaje, piese de schimb și consumabile, service 24/7 utilaje.

Suntem un partener care oferă solutii after sales de calitate, adaptate nevoilor și potențialului fiecărui client.

Luptăm împreună pentru a face posibilă împlinirea VIZIUNI NOASTRE: Costa Utilaje va fi cel mai solicitat și de renume furnizor de servicii after sales din România.

Pentru a reuși toți urmăm MISIUNEA NOASTRA: Pentru a atinge acest țel, trebuie să fim percepuți pe piață ca fiind un partener care oferă soluții after sales de calitate, adaptate nevoilor și potențialului fiecărui client. Astfel clienții nostri vor reusi să aibe în utilizare cele mai puțin costisitoare utilaje dacă acestea se vor afla sub îngrijirea noastră. Succesul va veni ca urmare a dăruinței angajatilor și dorintei lor de a performa și de a rezolva toate problemele clienților noștri. În acest fel, obținem plus valoare și se facilitează dezvoltarea continuă atât a firmei cât și a fiecărui angajat.

Pentru a avea succes cu totii actionăm conform VALORILOR ȘI ATITUDINILOR noastre care sunt comune:

VALORILE NOASTRE:

Ne asumăm responsabilitatea fața de clienti, angajati, comunitate si mediul inconjurator, pretuind aceste valori:

1. ÎNCREDERE. Suntem transparenți în ceea ce facem și îi tratam pe ceilalti așa cum am vrea și noi să fim tratați.

Acționăm deschis, ne asumăm responsabilitatea pentru toate serviciile pe care le oferim clienților nostri și felul în care le implementăm.

2. COMPETENȚĂ.  Sunteți bineveniți la noi pentru că stim ce avem de facut.

Suntem profesioniști și ne perfecționăm cunoștințele, metodele și procesele odată cu tehnologia. Orice progres tehnologic va fi identificat în gama produselor oferite spre vânzare și a serviciilor furnizate.

3. PROMTITUDINE . În maximum 24 h suntem la tine.

Reacționăm rapid și eficient la cererile clienților nostri, economisindu-le astfel timp și bani. Clienții nostri au prioritate.

4. CORECTITUDINE. Cât muncim atât facturăm.

Acționăm conform principiilor etice, ne supunem legilor, suntem cinstiți unul cu altul și cu clienții nostri.

5. RESPONSABILITATE SOCIALĂ. Noi reciclăm…….NU ARUNCĂM.

Noi reciclăm pentru că ne pasă! Avem gândire VERDE – spre împlinirea dezideratelor ecologice mondiale. Respectăm planeta.

6. BOGĂȚIE. Suntem oameni bogați…..și bogăția noastră nu constă doar în bani.

Ea se bazează pe ce avem în interior și pe ce transmitem celor din jur, cu care înteractionăm. Impactul pozitiv pe care reușim să-l lasăm în urmă va defini Bogăția noastră.

ATITUDINI:

  • Orientarea către rezultate
  • Orientarea către client – nu face altuia ce nu îti place ție
  • Orientarea către oameni – investesc, fidelizez, păstrez
  • Orientarea către creșterea performanțelor – pregătirea de specialiști și oferirea permanentă de tehnologii noi, performante adaptate cerințelor clienților și corespunzând cerințelor la nivel mondial
  • Creștere odaăa cu tehnologia – adaptabilitate, pozitie top
  • Abilitatea de schimbare
  • Diversitate și dezvoltare

Clienții noștri vor reuși să aibă în utilizare cele mai puțin costisitoare utilaje, dacă acestea se vor afla în îngrijirea noastră.

Succesul vine din dorința proprietarului firmei de a fi cei mai buni,  dăruinței angajaților și dorinței lor de a performa și de a rezolva toate problemele clienților noștri.

DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi
logo mini buldoexcavator palazzani
DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi
DESPRE NOI despre noi