SERVICE 24/7

SERVICE 24/7

Costa Utilaje asigura o gama intreaga de operatii de intretinere si reparatii pentru utilaje de constructii si utilaje agricole, atat in atelierul sau de la sediul central cat si pe intreg teritoriul tarii prin unitatile sale partenere de service sau prin intermediul atelierelor mobile de service.

Oferim servicii de service pentru toate marcile comercializate de catre noi cat si pentru o serie de alte marci.

Toate aceste unitati de service sunt echipate cu sisteme de ultima ora de diagnosticare si reparare, iar inginerii nostri de service au beneficiat si beneficiaza anual de o pregatire intensa, fiind la curent cu cele mai noi tehnologii si metode de reparatie.

Costa Utilaje va pune la dispozitie o serie de operatiuni post – vanzare dintre care amintim:

 • revizii tehnice curente/reparatii/furnizare de piese de schimb originale in perioada de garantie si post-garantie;
 • deplasarea cu ajutorul atelierelor mobile de ultima generatie la punctul de lucru al utilajului, atat pentru diagnosticare cat si pentru remedierea rapida a problemelor aparute;
 • instruirea operatorilor pentru utilizarea / exploatarea / intretinerea utilajelor;
 • efectuarea de reparatii pentru toate marcile de utilaje existente pe piata.

Pe langa toate acestea, Costa Utilaje pune la dispozitia clientilor sai si o serie de servicii, precum asistenta tehnica si financiara, astfel incat, sa puteti alege cel mai potrivit echipament in raport cu natura activitatii pe care o desfasurati.

Contractele noastre de service sunt menite sa va economiseasca bani, sa va creasca productivitatea si sa reduca costurile de intretinere.

Serviciul de Asistenta de Urgenta este diponibil NON – STOP, 24 de ore din 24, 7 zile din 7 prin intermediul atelierelor mobile, dotate conform celor mai inalte standarde europene, pentru a putea raspunde solicitarilor de acest gen. De asemenea, toate atelierele sunt dotate cu echipamente complete de diagnosticare electronica si chiar cu un stand destinat reparatiilor mecanice, reducandu-se astfel la minim probabilitatea ca o interventie sa nu fie incheiata cu aducerea utilajului la parametrii optimi de lucru.

Incepand cu octombrie 2019 atelierul service Costa Utilaje, localizat in Tunari, Soseaua de Centura 7A, a fost acreditat de catre RAR (Registru Auto Roman) pentru a desfasura activitati de reparatii, intretinere si reglari functionale ale vehiculelor rutiere.

SERVICE 24/7
 • CERE PIESE DE SCHIMB
 • COMANDA INTERVENTIE
CERE PIESE DE SCHIMB

  DATE COMPANIE


  DATE UTILAJ

  COMANDA INTERVENTIE

   DATE COMPANIE


   DATE UTILAJ

   Deschide Chat
   1
   Close chat
   Va rugam sa ne lasati un numar de telefon si numele produsului de care sunteti interesat, iar noi va vom contacta in cel mai scurt timp.

   INCEPE DISCUTIE