LiuGong

Sediul Liugong Dressta din Europa

LiuGong Dressta – este un producator de renume mondial de utilaje de constructii. Reteaua de productie si distributie este compusa din 24 de fabrici deschise in 20 de tari  si peste 300 de dealeri la nivel mondial.

Anul acesta LiuGong Machinery a urcat in prestigiosul clasament al celor mai mari si importanti producatori de echipamente de constructii din lume pe locul 28.

In Europa LiuGong Dressta ofera 8 linii de produse: incarcatoare compacte, excavatoare, autogradere, mini incarcatoare multifunctionale, cilindri compactori, buldozere, buldoexcavatoare si stivuitoare.

Fiecare utilaj LiuGong Dressta reprezinta combinatia perfecta intre tehnologiile cele mai inalte in domeniu, componente de renume mondial si un know how de peste 60 de ani in domeniul productiei utilajelor de constructii

In constructia utilajelor se pune accentul pe calitate. Astfel se folosesc doar componente de calitate si renume international, precum: motoare Cummins/Perkins, transmisii Carraro/ZF, hidraulica Kawasaki etc.


show blocks helper

Showing 1–16 of 31 results