Dressta

Dressta – un producator cu o experienta dovedita si recunoscuta la nivel mondial pe piata echipamentelor grele. Produsele Dressta sunt construite si riguros testate sa satisfaca toate cerintele si asteptarile utilizatorilor in cele mai dificile si neprietenoase medii de lucru! Printre cele mai cunoscute produse marca Dressta la nivel mondial amintim gama extraordinar de larga de buldozere.

Dressta are un in spate o experienta vasta ce a transformat compania intr-un producător global de echipamente de construcții grele, renumit pentru mașini rezistente si puternice pentru cele mai dificile aplicații – de la buldozere până la lansatoare conducte de petrol și gaze.

Prima fabrica Dressta a fost înființată în 1937 ca sursă de echipament military la Stalowa Wola, dar, în timp, s-a transformat într-unul dintre principalii producători de echipamente de construcții din Europa Centrală – cunoscută sub numele de Huta Stalowa Wola (HSW) .

În 2012, Dressta a fost achiziționată de LiuGong Machinery și redenumită LiuGong Dressta Machinery. Prin accesul la piața chineză și o injecție substanțială de resurse, achiziția a asigurat o creștere a volumului și eficienței producției – marcând începutul unui nou capitol din istoria companiei. De atunci, Dressta a extins operațiunile de distribuție în Europa, Asia și Pacific, Orientul Mijlociu și Africa, America de Nord și America Latină.

https://www.youtube.com/watch?v=L5lyGwJWwpE


show blocks helper
Derulează în sus