Rock Oil

Rock Oil – producator englez ,partener Petronas cu experienta dovedita si recunoscuta de lubrifianti Premium pentru orice tip de utilaje, masini, ambarcatiuni, motociclete, etc.

Compania s-a fondat in 1928 si a incorporat 2 alte companii care aveau deja experienta pe piata lufrifiantilor: AE Bennett (Viscol) Ltd. (fondata in 1861) si Nickerson Lubricants (fondata in 1919) si in timp a ajuns sa fie exportanta din UK catre alte 30 de tari.

Pasiunea, devotamentul si seriozitatea companiei fata de calitatea produselor i-a adus acestea atat acreditarea BS EN ISO 9001:2015 cat si recomandarea principalilor producatori de masini si motociclete, precum BMW, Mercedes, Porsche, Volvo, Iveco, Triumph, Kawasaki si Suzuki plus acreditarile JASO, API, ACEA, CIK si NMMA.

Calitatea produselor este dovedita si prin numeroasele premii adunate in timp prin participarea la raliurile de motocicletele fiind de foarte mult timp partener official al BSB (British SuperBike Championship) si TRIALGP (FIM trial world championship).