Mini excavatoare LiuGong Dressta: 5 ani Garantie & 1.000 ore Zero Costuri mentenanta

Mini excavatoare

MINI EXCAVATOARE LIUGONG DRESSTA – 5 ANI GARANȚIE & 1.000 ORE ZERO COSTURI MENTENANȚĂ

Noile mini excavatoare LiuGong Dressta seria F păstrează tot ceea ce a fost mai bun la mini excavatoarele din sedia E si le combină cu  cercetarea și dezvoltarea extinsă dar și experiențele operatorilor.  Astfel avem o nouă gamă de mini excavatoare de ultimă generație proiectată plecând de la nevoile operatorul.

Dimensiunile compacte, balastierul scurt vă ajută să lucrați si să aveti performanțe mari atunci când spațiul este restrâns.

Această serie este compusă din modelul 9018F și modelul 9027F.

Gama de mini excavatoare LiuGong Dressta este completată și de modelul 9035E, care se remarcă prin preformanțele sale extraordinare în cele mai mici spații, datorita Zero Tail.Mini excavatoarele LiuGong Dresta, atât seria F cât și seria E, sunt echipate cu motoare puternice YANMAR Stage V, eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, cu zgomot și cu emisii reduse.

  • Campania Zero Costuri mentenanță NU include deplasarea utilajului la punctul de service central Costa Utilaje;
  • Modelele de mini excavatoare LiuGong Dressta participante în campanie sunt: 9018F, 9027F și 9035E.
  • Campania este valabilă până la 31 Decembrie 2021, în limita stocului diponibil.

LiuGong Dressta este un producător de renume mondial de utilaje de construcții și cel mai mare producător de încărcătoare frontale pe pneuri din lume.

Totodată LiuGong Dressta este singurul producător cu origini în China care deține linie de producție specializată pentru piața din Europa. Totul a pornit prin achiziția în 2012 a unui producător de renume, respectiv Dressta și a continuat prin organizarea unui program de investitii ce s-a ridicat la nivelul a 140.000.000 Euro, program concretizat în refacerea liniilor de producție vechi și asamblarea unor linii noi, specializate în producția Încărcătoarelor frontale pe pneuri și a Excavatoarelor pe șenile, precum și în retehnologizarea liniilor specializate pentru vopsitoria utilajelor cu echipamente de ultimă generație.

În centrele de dezvoltare LiuGong Dressta lucreaza peste 1000 de ingineri, iar centrul de Design a fost mutat în Anglia, de atunci fiind câștigate în fiecare an premii Red Dot.

De asemenea, LiuGong Dressta deține la nivel European doua centre de distribuție a pieselor de schimb: unul în Olanda la Almere și unul în Polonia la Stalowa Wola, chiar în incinta fabricii.