Mini excavator Eurocomach 35ZT

Caracteristici model Eurocomach 35 ZT:
Putere motor: 25 CP
Greutate operationala: 3.500 kg
Adancime max. de sapare cu brat standard: 2.880 mm
logo mini excavator mini incarcator eurocomach
SUNA-NE 18 luni GARANTIE Descarca fisa tehnicamini excavator, mini excavatoare

Descriere

Modelul de mini excavator Eurocomach 35 ZT:  se remarcă prin versatilitatea și gradul ridicat de personalizare. O gamă variata de utilaje compacte și puternice, de la 1 la 10 tone greutate operationala, in care fiecare model a fost conceput pentru a garanta performanțe excelente în orice șantier.

Datorita Zero Tail mini excavatorul Eurocomach  35 ZT  va ofera performante optime in spatii limitate.  Totodata operatorul lucreaza in deplina siguranta si poate concentra exclusiv pe operațiunea de excavare, chiar și in momentele in care ușa cabinei este deschisa, deoarece cabina rămâne în interiorul profilului șinelor.

In plus acest model de mini excavator (la fel si modelul Eurocomach 28 ZT) este echipat cu un motor Kubota Stage V pozitionat in lateral. Aceasta este o pozitionare optima, ce respecta toare reglementarile UE in vigoare referitoare la emisii si permite totodata ca spatiul din cabina sa fie marit.

Ventilatorul suflantei îmbunătățește răcirea motorului, făcând astfel cabina mai rece și mai silentioasa pentru un confort sporit al operatorului

Caracteristici principale mini excavator Eurocomach 35 ZT Stage V

Putere motor Greutate operationala cu cabina Adancime max de sapare cu brat standard Fisa tehnica
25  CP 3.500 kg 2.880 mm descarca