Mini excavator Eurocomach 28ZT

Caracteristici model Eurocomach 28 ZT:
Putere motor: 25 CP
Greutate operationala: 2.850 kg
Adancime max. de sapare cu brat standard:

2.660 mm

logo mini excavator mini incarcator eurocomach
SUNA-NE 18 luni GARANTIE Descarca fisa tehnica

Descriere

Mini excavator Eurocomach 28 ZT: se remarcă prin versatilitatea și gradul ridicat de personalizare. O gamă variata de utilaje compacte și puternice, de la 1 la 10 tone greutate operationala, in care fiecare model a fost conceput pentru a garanta performanțe excelente în orice șantier.

Datorita Zero Tail  mini excavatorul 28 ZT  va ofera performante optime in spatii limitate.  Totodata operatorul lucreaza in deplina siguranta si poate concentra exclusiv pe operațiunea de excavare, chiar și in momentele in care ușa cabinei este deschisa, deoarece cabina rămâne în interiorul profilului șinelor.

In plus acest model de mini excavator (la fel si modelul Eurocomach 35 ZT) este echipat cu un motor Kubota Stage V pozitionat in lateral. Aceasta este o pozitionare optima, ce respecta toare reglementarile UE in vigoare referitoare la emisii si permite totodata ca spatiul din cabina sa fie marit.

Ventilatorul suflantei îmbunătățește răcirea motorului, făcând astfel cabina mai rece și mai silentioasa pntru un confort sporit al operatorului

Caracteristici principale mini excavator Eurocomach 28 ZT:

Putere motor Greutate operationala cu cabina Adancime max de sapare cu brat standard Fisa tehnica
25 CP 2.850 kg

2.660 mm

descarca