Buldozer Dressta TD- 16N

Caracteristici model Dressta TD-16:
Greutate de operare: 19.9 tone
Putere : 170  kW

 

SUNA-NE24 luni GARANTIEDescarca fisa tehnica

Descriere

Buldozer Dressta TD- 16N

In martie 2020, pentru al doilea an consecutiv echipa de Design LiuGong Dressta a castigat prestigiosul premiul Red Dot Product Design.

Daca anul trecut, 2019, autograderul 4180D aducea premiul in familia LiuGong Dressta, anul acesta meritul castigarii premiului Red Dot 2020 ii revine noului buldozer TD-16N.

Buldozer Dressta TD- 16N Buldozer

TD-16N este un buldozer revolutionar care stabilește un nou punct de referință pentru vizibilitate.

Pentru a reusi un astfel de obiectiv echipa de proiectare s-a focusat in primul rand pe operator. Au luat ca referinta operatorul, lama si sinele si au construit efectiv intregul buldozer in jurul acestora. Astfel au reusit performanta obtineri unei vizibilitati de 309 grade, rezultand un buldozer fara rival la ora actuala pe piata sa.

Noul buldozer TD-16N are o cabina medie montata central peste un tren de actionare hidrostatic automat. Este dotat cu o lama cu 6 unghiuri de actiune. Controlele sunt accesibile, intuitive si usor de folosit datorita joystickului electro-hidraulic. Purere si performanta, pentru care buldozerele Dressta sunt foarte bine cunoscute, sunt de asemenea valabile si pentru noul buldozer TD-16N, acesta avand o greutate operationala de 19.900 kg si o putere neta de 170 CP .

Echipa de design LiuGong Dressta a acordat o atentie deosebita creari unui echipament cu o vizibilitate extraordinara. Insa acest obiectiv nu a fost singurul: de asemenea Siguranta Operatorului a fost o prioritate. Asfel pentru a  “intrerupe sirul” accidentarilor / alunecarilor de pe sine atunci cand operatorul urca/coboara din cabina au fost montate in partea din spate a utilajului niste trepte din material antialunecare pentrru acces usor si in siguranta in cabina si astfel operatorul nu mai trebuie sa paseasca peste sine. Tot pentru a spori siguranta operatorului s-au montat si balustrade de o parta si alta a treptelor.

TD-16N este primul buldozer din clasa sa care are astfel de trepte de acces.

Tot pentru siguranta operatolului utilajul a fost astfel construit incat verificarile zilnice de intretinere si alimentare sa se face de la nivelul solului, nefiind nevoie ca operatorul sa se urce pe sine.

Pe scurt noul buldozer Dressta TD-16N este un utilaj puternic, performat si foarte sigur in utilizare de catre operator.

Caracteristici model Dressta TD- 16N:

PUTERE MOTOR

GREUTATE OPERARE

CAPACITATE LAMA 

FISA TEHNICA

170 kW

19.9 t

3.2 – 4.28 m3

Buldozer Dressta TD- 16N

Atasamente utilaj…

Derulează în sus