Buldoexcavator MST 644 Stage V

Buldoexcavator MST 644 Stage V

Caracteristici buldoexcavator MST 644 Stage V:
Putere motor:100 CP
Capacitate cupa:1.2 m3
Adancime max. de sapare:5.514 mm
SUNA-NE24 luni GARANTIEDescarca fisa tehnica

Descriere

Buldoexcavator MST 644 Stage V

Acesta beneficiaza de performante superioare. Încarcatorul frontal are cea mai mare forta de rupere din clasa sa. Mai mult de atât, valorile ca: înaltimea la boltul cupei si distanta de abordare sunt în masura sa îndeplineasca nevoile operatorului în cel mai bun mod posibil.

Pozitionarea joystick-ului ergonomic de comanda al încarcatorului asigura un confort maxim pentru operatorul buldoexcavatorului. Modelele sunt prevazute cu pompa cu pistoane axiale si debit variabil. Aceste vin însotite cu optiunea de pilot-automat pentru joystick-ul încarcatorului frontal, pentru a permite un control precis pentru operator.

Comanda RTD (Return to Dig) de pe maneta încarcatorului frontal permite încarcarea automata. Cupa frontala va opera automat printr-un interval definit de miscare, astfel încât operatorul poate efectua lucrarile repetative cu usurinta.

Maneta de control a încarcatorului frontal are de asemenea controale ce permit comanda în mod proportional a deschiderii cupei frontale, sistem 4 in 1. Acest lucru însemnând ca operatorul poate lucra cu eficienta maxima atunci când utilizeaza încarcatorul frontal.

MOTOR:

Sunt echipate cu motoare diesel PERKINS Anglia  STAGE V, de 100 CP  special create pentru buldoexcavatoare.

Cu ajutorul turbinei si aftercooler-ului se poate atinge un cuplu mare chiar si la turatii reduse. Astfel motorul ruleaza cu putere sporita si eficacitate, asigurand în acest fel si un consum redus de combustibil.

TRANSMISIE:

Transmisia full automata PowerShift Carrraro este una dintre componetele principale care contribuie la puterea incredibila a buldoexcavatoarelor MST. Cutia de viteze rezistenta include 4 trepte de mers înainte si 4 trepte de mers înapoi, având si capabilitatea schimbarii manuale a vitezelor.

Un sistem hidraulic puternic si eficient cu debit mare, atinge performante de top în special atunci când avem de lucru cu încarcaturi de sarcina mare. Datorita sistemului tip LOAD SENSING se furnizeaza atata putere hidraulica cat are nevoie operatorul în functie de tipul de lucrare. Rezultatul: un control precis si eficienta indiferent de turatia motorului.

Încarcatorul frontal puternic si rezistent poate face fata celor mai solicitante sarcini. Cupa este fabricata din otel HARDOX rezistent la abraziune si are un volum de 1.2m³. Avem astfel o capacitate de încarcare si o productivitate cu 20% mai mare decât cea a competitiei.

Caracteristici Buldoexcavator MST 642::

PUTERE MOTOR

CAPACITATE CUPA

GREUTATE OPERATIONALA

ADANCIME MAX. DE SAPARE

FISA TEHNICA

100 CP

1.2 m3

9.300 kg

5.514 mm

Buldoexcavator MST 644 Stage V

Atasamente utilaj…

Derulează în sus