Excavator pe senile LiuGong Dressta 933E

Excavator pe senile LiuGong Dressta 933E

Modelul de excavator LiuGong Dressta 933E face parte din gama tonaj foarte mare (30.000 – 40.000 Kg).

Caracteristici model LiuGong Dressta 933E Stage IV:
Greutate de operare: 32.700 kg
Putere neta:156 kW
Capacitate cupa: 0.75m³ – 2.24m³

SUNA-NE24 luni GARANTIEDescarca fisa tehnica

Descriere

Excavator pe senile LiuGong Dressta 933E

DE NEEGALAT. DURABILITATE FARA COMPROMISURI.

LiuGong Dressta este lider în industria echipamentelor de construcții din China și este una dintre companiile cu cea mai rapida crestere de pe piata echipamentelor pentru construcții din lume, oferind clienților asistență de calitate și fiabilă într-o gamă largă de echipamente

Succesul si extinderea companiei la nivel global se datoreaza si parteneriatelor incheiate cu producatori de renume mondial pentru furnizarea componentelor cheie in dotarea utilajelor. Intre aceste parteneriate amintim:

  • producatorul american de motoare diesel Cummins
  • producatorul german ZF Friedrichshafen AG pentru componente pentru trenul de rulare
  • producatorul finlandez Metso de echipamente de minerit si procesare agregate etc

Toate componentele excavatoarelor LiuGong Dressta au fost special create pentru a oferi performanta, pentru ca stim ca nu ai de pierdut nici timp, nici bani.

Sistemul hidraulic avansat LiuGong Dressta regenerează uleiul din cilindrii reducand astfel căldura si crescând eficienta combustibilului. Acest sistem hidraulic este extrem de eficient în furnizarea de energie și ofera un control precis operatorului cand are nevoie într-adevăr.

Pentru a va usura munca si mai mult, toate excavatoarele LiuGong Dressta sunt prevazute cu cabine ergonomice cu vizibilitate de 360 gr, confort sporit si joystick-uri de comanda, reglabile.

Pe lânga eficienta extraordinara, excavatoarele sunt prevazute cu sisteme de racire, brat si mâner cupa tip heavy duty, cu acces optimizat pentru operatiunile de service, fiind singurul producator la care cutia de sigurante electrice este accesibila din exteriorul cabinei, iar verificarea functionalitatii acestora este foarte usoara, fiecare siguranta având un led de avertizare. LiuGong Dressta sunt hotarâti 100% sa produca utilaje robuste, durabile si usor de utilizat.

Modelul de excavator LiuGong  Dressta 933E face parte din gama tonaj foarte mare (30.000 – 40.000 Kg).

Caracteristici principale Excavator pe senile LiuGong Dressta 933E:

GREUTATE DE OPERARE

PUTERE NETA

CAPACITATE CUPA

FISA TEHNICA

32.700 kg

212 CP

0.75m³ – 2.24m³

Excavator pe senile LiuGong Dressta 933E

Atasamente utilaj…

Derulează în sus