Mini buldoexcavator PB 130

Caracteristici model mini buldoexcavator PB 130:
Putere:  51 CP
Capacitate cupa:  0.50 m3
Greutate operationala:  3.800 kg
logo mini buldoexcavator palazzani
SUNA-NE18 luni GARANTIEDescarca fisa tehnica

Descriere

Mini buldoexcavator PB 130

DIMENSIUNI COMPACTE, PERFORMANȚE ÎNALTE

Compact și rapid mini buldoexcavatorul PB 130 este ideal pentru spații mici, precum lucrari de întreținere a clădirilor mici, agricultură, grădinărit sau manipulare industrială. Șasiul este rigid cu puntea față oscilantă și trei tipuri de direcție (4WS, 2WS și direcția crab). Unic în categoria sa utilajul este echipat cu osii. Astfel avem un adevărat buldoexcavator, cu manevrabilitate excelentă și uzare redusa a anvelope. Motorul diesel este situat în față, în poziție longitudinală, cu pompe în față și radiator în spate. Rezulta o mai bună întreținere, vizibilitate și echilibru de lucru cu bratul de excavare. Cupa incarcatorului fontal cu mecanism paralelogram permite utilizarea atât a cupei, cât și a furcilor.

CEA MAI MARE CABINA DIN CATEGORIA SA 

Cabină mare echipată cu două uși, sistem de încălzire, joystick de servocontrol pentru încărcătorul frontal, comenzi mecanice pentru excavatorul din spate. Vizibilitate exterioară excelentă atât în ​​față, cât și în spate. Scaunul, echipat cu centuri de siguranță, este confortabil, cu suspensii și cu trei poziții de reglare. Volanul este reglabil.

ÎNTREȚINERE REDUSA ȘI RAPIDĂ

Întreținerea obișnuită este ușoară datorită numeroaselor puncte de intervenție (filtre, niveluri de lichide) concentrate sub capota motorului, blocate cu cheia. Rezervoarele pentru motorină și ulei hidraulic se află la locul cabinei, împreună cu bateria de pornire cu încuietoarea de siguranță. Pompa hidrostatică inferioară necesită și o întreținere redusă în ceea ce privește transmisia de schimbare a puterii

UN MINI BULDOEXCAVATOR MAI MULTE SOLUȚII

Buldoexcavatorul poate fi echipat cu multe accesorii, ușor interschimbabile, datorită conexiunii mecanice standard cu cupă rapidă. Industria, construcțiile, agricultura, ecologia sunt principalele aplicații posibile. Transmisia hidrostatică, cu pompă de mare capacitate, permite utilizarea accesoriilor hidraulice cu un echilibru perfect al vitezei de transfer și a puterii hidraulice necesare.

Caracteristici model mini buldoexcavator PB 130:

PUTERE

CAPACITATE CUPA

GREUTATE OPERATIONALA

FISA TEHNICA

51 CP

0.50 m3

3.800 kg

Mini buldoexcavator PB 130

Atasamente utilaj…

Derulează în sus