Utilaj multifunctional Boki REFORM

Boki REFORM este un vehicul municipal care a fost proiectat punându se accent pe aplicații speciale. Se remarcă prin versatilitatea sa pentru multe aplicații pentru municipal diferite.

SUNA-NE24 luni GARANTIEDescarca fisa tehnica

Descriere

Utilaj multifunctional Boki REFORM

Este Un Vehicul Municipal care a fost proiectat punându-se accent pe aplicații speciale. Se remarcă prin versatilitatea sa pentru multe aplicații pentru municipalitati diferite.

Cu o gamă largă de variante (4 modele), Boki REFORM poate satisface cele mai diverse cerințe. Diferitele vehicule municipale Boki combină dimensiuni compacte, manevrabilitate ridicată, sarcină utilă excelentă și motoare super-puternice.

Vesatilitatea vehiculelor Boki REFORM este surprinzatoare, practice aceste pot fi configurate pentru a satisface o multime de cerințe foarte specifice. Clienții pot alege dintre un număr mare de lățimi ale vehiculului, ampatamente, motoare și variante de acționare. Prin urmare, puteți configura vehiculul potrivit pentru fiecare aplicație.

PUNCTE FORTE UTILAJ MULTIFUNCTIONAL BOKI REFORM:

  • Șasiu – datorita versatilitatii sasiului utilajele se pot adapta oricarei activitati dorite
  • Motor – sunt dotate cu motoare diesel foarte puternice, iar producatorul va lasa posibilitatea sa va personalizati dvs utilajul alegand intre 114 – 175 CP puterea motorului
  • Cabina foarte confortabila – Un loc de muncă confortabil este crucial pentru o munca fără oboseală. Un nivel ridicat de ușurință în utilizare este deosebit de important pentru aplicații diferite, în situații critice sau cu schimbări frecvente ale șoferului. Șoferul trebuie să poată găsi funcțiile importante intuitiv.
  • Zona de montare a atasamentelor – unul dintre avantajele majore ale acestui utilaj destinat municipalitatilor este dat de versatilitatea, flexibilitatea si usurinta montarii a unui numar foarte mare de atasamente, transformand practic utilajului in echipamentul cel mai potrivit activitatii intreprinse. Boki este proiectat astfel încât atașamentele să poată fi montate atât în partea din spate a cadrului principal, cat si frontal.
  • Service facil – Proiectarea vehiculului municipal REFORM Boki s-a concentrat, de asemenea, pe ușurința realizarii operatiunilor de service și accesibilitatea optimă la principalele componente.
  • Durata de viață a utilajului – Durabilitatea este ceva ce vehiculele municipale Boki întruchipează nu doar în ceea ce privește cea mai recentă tehnologie a motorului EU6c, ci pe întregul ciclu de viață al produsului. Aceasta începe cu protecția adecvată a componentelor din fabrică, continuă printr-o aprovizionare bună și pe termen lung a pieselor de schimb și se încheie cu reciclarea ușoară a mașinii la sfârșitul duratei de viață a produsului.
Utilaj multifunctional Boki REFORM
Derulează în sus