C40 mini dumper senilat de 400 kg

Caracteristici C40 mini dumper senilat de 400 kg:
Putere motor Honda GX 160 pe benzina: 4.8 CP
Sarcina Utila: 195 kg
SUNA-NE 24 luni GARANTIE Descarca fisa tehnica

Mini dumper senilat Cormidi de 400 kg

Incredibil de robust  și foarte fiabil, mini dumperul Cormidi de 400 kg a revoluționat lumea minidumperelor mecanice prin stilul său. Pe lângă designul sofisticat, care este foarte neobișnuit pentru acest tip de utilaj, este deosebit de durabil și de încredere.

A fost proiectat și construit în întregime în Italia, cu asigurarea de a avea un produs excelent și piese de schimb disponibile în întreaga lume. Motoarele de înaltă calitate garantează o durată lungă de viață a minidumperului.

Corp extensibil

Un alt punct forte al minidumperului din seria 40 este caroseria care poate fi lărgită și prelungită, permițând operatorului să aibă o zonă de încărcare mult mai mare și mai spațioasă. De asemenea, poate fi înclinat printr-un mecanism special de pârghie montat pe partea stângă a utilajului.

Role oscilante

Pentru a lucra eficient este foarte important să ai instrumentele potrivite! Seria Cormidi 40 este foarte manevrabilă datorită rolelor oscilante montate pe trenul de rulare care permit șoferului să obțină o senzație de fluiditate dată de acest mecanism; rolele de fapt absorb și fac baza deconectată mai liniară și uniformă.

SARCINA UTILA

Tip motor

Putere motor

Fisa tehnica

195 kg

Honda GX 160 pe benzina

4.8 CP

Atasamente utilaj