Incarcator frontal FULL ELECTRIC LiuGong Dressta 820TE

Incarcatorul frontal LiuGong Dressta 820TE este FULL ELECTRIC

Caracteristici model 820TE

 • Tip baterie: Litiu Ion Fosfat
 • Capacitate baterie:  70,5 kWh
 • Greutate de operare: 6.400 kg
 • Forta de rupere: 62 kN
 • Capacitate cupa: 1,2 m3

 

SUNA-NE 60 luni GARANTIE Descarca fisa tehnica

LIDER ÎN TEHNOLOGIA VEHICULELOR ELECTRICE CU BATERII

Pentru a justifica trecerea la electrice, BEV-urile trebuie să depășească performanțele mașinilor convenționale. Noile incarcatoare frontale electrice va ofera toată justificarea de care aveți nevoie. Sunt utilaje cu performanțe dovedite în domeniile care vă interesează cu adevărat.

INTELIGENȚĂ & CONTROL

Designul nostru inteligent, centrat pe om, creează o experiență superioară operatorului.

 • Sistem hidraulic cu senzor de sarcină (Load sensing)
 • Transmisie EAT700 cu supapă electro proporțională pentru schimbarea rapidă și lină
 • Control independent al transmisiei cu două motoare pentru ridicare hidraulică maximă

SIGURANȚĂ & CONFORT

 • Proiectată în jurul operatorului, cabina oferă cele mai înalte niveluri de siguranță, vizibilitate și confort.
 • Cabina micropresurizată reduce semnificativ praful și contaminarea fonică
 • protectie ROPS

PRIETENOS CU MEDIUL INCONJURATOR

Performanță ridicata dar cu responsabilitate față de mediu.

 • Zero combustibil
 • Zero emisii
 • Zgomot și vibrații mai mici

FIABILITATE GARANTATĂ

Avem deja peste 1.000 de încărcătoare frontale electrice care funcționează în cele mai dificile condiții. Dar mergem mai departe si va oferim pentru un plus de liniște sufletească si:

 • 5 ani sau 10.000 de ore GARANTIE (pentru baterie, motor, controler) oferite ca standard
 • Cablaj clasificat IP67
 • Pachet de baterii integrate impermeabile
Incarcator frontal FULL ELECTRIC LiuGong Dressta 820TE incarcator frontal full electric liugong dressta 820TE

SCHIMBARE PENTRU PERFORMANȚĂ INTELIGENTĂ

856HE MAX vă oferă opțiunea sistemul inteligent pentru operatiuni repetitive de incarcare. Această tehnologie inteligentă efectuează automat cicluri repetitive de incarcare, reducând oboseala operatorului.

Incarcator frontal FULL ELECTRIC LiuGong Dressta 820TE incarcator frontal full electric liugong dressta 820TE

CONTROL AUTOMAT

Cutia electrică de comandă LiuGong conectată la o transmisie electrică proporțională cu o conexiune directă la motorul de deplasare oferă cuplul optim cu energie minimă. Această soluție inteligentă îmbunătățește eficiența transmisiei cu peste 20% în comparație cu utilajele convenționale.


PUTERE DE ÎNCĂRCARE MAI MARE.

820TE beneficiază de noua hidraulică inteligentă LiuGong. Acest sistem inteligent, complet electric, elimină bypass-ul și pierderile de preaplin, îmbunătățind controlul hidraulic și reducând consumul de energie cu mai mult de 10% în comparație cu tehnologiile convenționale.

PROFITAȚI LA MAXIMUM DE FIECARE ÎNCĂRCARE

Utilajele LiuGong Dressta trebuie să funcționeze în cele mai dificile și mai îndepărtate locații, deci este esențial ca acestea să utilizeze energia bateriei în mod inteligent. Abordarea LiuGong Dressta inteligentă diferențiază BEV-urile noastre și profită la maximum de fiecare încărcare.

 

RĂCIRE MAXIMĂ. ENERGIE MINIMĂ.

Cu un control inteligent al temperaturii, 856HE MAX răcește și protejează cu o eficiență de neegalat. Fiecare ventilator are control independent și poate funcționa automat în rotație înainte și înapoi. Mai curat, mai rece, mai eficient. Asta e inteligent.


EFICIENȚA MUNCII CREȘTE CU 20%

SCHIMBARE PENTRU O SOLUȚIE MAI SIGURĂ

Cu protecția activă și pasivă a siguranței, scopul LiuGong Dressta este de a crea cel mai sigur mediu de lucru de până acum. Proiectată în jurul operatorului, cabina oferă cele mai înalte niveluri de siguranță, vizibilitate și confort. Protecția ROPS, tehnologia avansată a bateriei și construcția generală excelentă se combină pentru a crea toleranță zero pentru accidente în interiorul sau în jurul mașinii.

SIGUR ȘI SECURIZAT

Abordarea LiuGong Dressta privind gestionarea bateriei este simplă. Păstrăm bateriile în siguranță, securizate și în stare perfecta  pentru a vă oferi performanțe pe care vă puteți baza.

ASIGURAREA IP67

Fiecare componentă electrică de pe 856HE MAX îndeplinește standardul IP67 pentru performanță  impotriva prafului și umiditatii. Cele 3 pachete de baterii îndeplinesc cu ușurință standardul IP67 și au fost proiectate să reziste la cele mai dure medii de lucru cu căldură și umiditate extreme.

SIGURANȚA PE PRIMUL LOC

Pistolul nostru de încărcare a fost proiectat având în vedere simplitatea și siguranța și previne operatorul de potențialele pericole electrice, cum ar fi șocurile, scurtcircuitele și supraîncărcarea. Este o soluție simplă și sigură, care vă readuce rapid la locul de muncă.

Incarcator frontal FULL ELECTRIC LiuGong Dressta 820TE incarcator frontal full electric liugong dressta 820TE

SCHIMBARE PENTRU CONFORT

Trecerea la electricitate aduce beneficiile evidente ale emisiilor zero și costurilor zero de motorinei. Dar noul design al 856HE MAX merge chiar mai departe." Silențios' este o afirmație îndrăzneață, dar testele de performanță a zgomotului demonstrează că zgomotul și vibrațiile interne și externe sunt neglijabile, în comparație cu utilajele tradiționale. Obiectivul LiuGong Dressta este zero zgomot, iar noul 856H este la un pas de a realiza acest lucru.

FĂRĂ VIBRAȚII

Tehnologia de absorbție a șocurilor protejează sistemul bateriei chiar și în cele mai dificile condiții, în timp ce tehnologia de încărcare și descărcare menține și prelungește durata de viață a

bateriei.

Incarcator frontal FULL ELECTRIC LiuGong Dressta 820TE incarcator frontal full electric liugong dressta 820TE

SCHIMBARE PENTRU O RENTABILITATE MAI BUNĂ A INVESTIȚIEI

DIESEL VS ELECTRIC?

Aceasta este marea întrebare. Într-o comparație directă cost-pe-tonă, trecerea la electric are sens atat pe șantier și în contabilitate. Încărcătoarele frontale diesel utilizează 1 litru de ulei, în timp ce încărcătoarele frontale electrice utilizează doar 3 kWh de energie electrică.

COST TOTAL DE PROPRIETATE REDUS

 • Reducere de până la 70% a costurilor de operare peste 5 ani
 • Reducere de până la 50% a costurilor de întreținere peste 5 ani
 • Motor sincron cu magnet permanent
 • Baterie fără întreținere

REDUCE COSTURILE OPERAȚIONALE ȘI DE ÎNTREȚINERE

Nu presupuneri - ci fapte reale culese din peste 200 de santiere/ de locuri de muncă ale clienților. Analiza detaliată demonstrează că mașinile electrice LiuGong Dressta reduc costurile operaționale pe 5 ani cu până la 70% și costurile de întreținere cu până la 50%. Adăugați la aceasta garanția LiuGong de 5 ani, 10.000 de ore de lucru (pentru baterie, motor, controler) iar  Noul 856HE MAX va promite o rentabilitate excepțională a investiției.


SE REÎNCARCĂ ÎN TIMP CE LUCRAȚI

Ar fi imposibil pentru o mașină convențională să-și creeze propriul combustibil, dar sistemul inteligent de recuperare a energiei LiuGong încarcă bateria în timp ce lucrați! Această tehnologie inteligentă economisește până la 20% din energie și vă ajută să lucrați mai mult timp între încărcări.

Incarcator frontal FULL ELECTRIC LiuGong Dressta 820TE incarcator frontal full electric liugong dressta 820TE

Caracteristici principale  incarcator frontal ELECTRIC LiuGong Dressta 856 HE:

TIP BATERIE

CAPACITATE BATERIE

GREUTATE OPERATIONALA

FORTA DE RUPERE

CAPACITATE CUPA

FISA TEHNICA

Litiu Ion Fosfat

70,5 kWh

6.400 kg

62 kN

1,2 m³

Atasamente utilaj