Incarcator frontal  LiuGong Dressta 835H Stage V

Toate modele de incarcatoare frontale de la LiuGong Dressta se caracterizeaza prin costuri de operare reduse, intretinere usoara si durata de viata lunga.

Caracteristici model LiuGong Dressta 835H:
Putere motor: 154 CP
Greutate operationala: 12,725 kg
Capacitatea cupei standard: 1.9 m3
Inaltime descarcare: 2,730 mm

    
SUNA-NE 24 luni GARANTIE Descarca fisa tehnica

Noul 835H face parte din ultima generatie de in incarcatoare frontale LiuGong Dressta dure, multi-tasking, versatile – construite fără compromisuri.

ADAPTABILITATE PE ORICE SANTIER

Pentru a asigura o rentabilitate reală a investiției aveți nevoie de utilaje care se pot adapta rapid la orice situație de pe șantier și care pot gestiona simultan mai multe lucrări cu rapiditate și precizie. Noile încărcătoare din acesta gama, combinate cu atasamentele potrivite, creează cele mai bune solutii. Iată o selecție de avantaje cheie, comune acestor modele:

PUTERE PENTRU A MUNCI MAI GREU

Încărcătoarele LiuGong Dressta își potrivesc puterea motorului cu lucrarea pe care o fac in acel moment datorita motoarelor de clasă mondială,

versatile si special concepute pentru a maxima cuplul și a oferi mai multă putere și forță de rupere la turații mai mici ale motorului.

TRANSMISIE EFICIENTA

Noua transmisie ZF cu 4 trepte, inclusiv convertorul de cuplu, se adaptează inteligent la orice situație, asigurând transferul maxim de putere pentru a imbunătăți performanța și consumul de combustibil.

HIDRAULICA ADAPTATIVĂ

Sistemul hidraulic avansat LiuGong Dressta de nouă generație se adaptează oricărui loc de muncă organizând partea mecanică și sistemele electrice și hidraulice să funcționeze în perfectă armonie. Puterea este furnizată numai la nevoie funcționând optim, indiferent de aplicație

CONTROL TOTAL

Sarcinile multiple necesită control total. Butoanele „Kick down“ si înainte / înapoi sunt situate convenabil pe joystickul pentru încărcător, pentru

control absolut si la indemana operatorului.

NOUL BRAT Z-BAR LINKAGE

Geometria Z-Bar optimizata îmbunatateste adaptabilitatea utilajului marind forta de rupere a cupei, stabilitatea de incarcare, viteza si vizibilitatea operatorului.

STABILITATE

Pentru cea mai bună tracțiune și manevrabilitate ne putem baza pe axele diferențiale cu alunecare limitată. Acestea livrează automat energie roților facand astfel rotirea mai ușoară, reducerea uzurii anvelopelor și maximizeaza performanță de umplere a cupei.

CEL MAI DUR CADRU

Cadrul șasiului este coloana vertebrală a utilajului, așa că trebuie să fie foarte dur. Designul și regimul de testare riguros au dat un șasiu capabil sa absorbă toate forțele și presiunile celor mai dure și exigente locuri de muncă. An după an, șasiul rămâne puternic, protejând transmisia, operatorul și rentabilitatea.

POTRIVIRE PERFECTĂ

Adaptabilitatea la locul de muncă este data de potrivirea perfectă cu o gamă largă de atașamente. Încărcătoarele sunt foarte versatile si va maximiza productivitatea și rentabilitatea investiției.

ÎNDEPLINIREA SARCINILOR ÎN SIGURANȚĂ

Când vine vorba de siguranță, cabinele sunt pe primul loc. ROPS și FOPS protejează operatorul, insa LiuGong Dressta a mers mai departe prin îmbunătățirea vizibilității pentru a crea un mod mai sigur mediul interior și exteriorul cabinei.

Caracteristici Incarcator frontal LiuGong Dressta 84H:

PUTERE MOTOR

GREUTATE OPERATIONALA

CAPACITATEA CUPEI STANDARD

INALTIME DESCARCARE

FISA TEHNICA

154 cp

12,725 kg

1.9 m3

2,730 mm