Incarcator frontal LiuGong Dressta 877H Stage V

Toate modele de incarcatoare frontale de la LiuGong  Dressta se caracterizeaza prin costuri de operare reduse, intretinere usoara si durata de viata lunga.

Caracteristici model LiuGong Dressta 877H Stage V:
Putere motor: 286 CP
Greutate operationala: 24.000 kg
Capacitatea cupei standard: 3.5 – 7.0 m3
Inaltime descarcare:3.150 mm

logo incarcator frontal liugong
SUNA-NE 36 luni GARANTIE Descarca fisa tehnica

Incarcator frontal LiuGong Dressta 877H Stage V

LiuGong Dressta reinventeaza incarcator ul frontal! 

Cu o gama larga de modele de incarcatoare frontale (echipate cu motoare  de la 73 CP pâna la 335 CP, cu capacitati ale cupelor pornind de la 0,5 m3 pâna la 7 m3 si cu greutati operationale cuprinse între 5.600 si 30.000kg), LiuGong Dressta a reusit sa treaca de pragul de 400.000 de unitati livrate in intreaga lume.

Incarcatorul frontal 877H este dotat cu motor CUMMINS Stage V, respectand nivelul de emisii de noxe conform normelor europene în vigoare. Axele si cutiile de viteze sunt furnizate de catre producatorul ZF Germania, asigurând astfel fiabilitate maxima.

Confort maxim pentru operator prin ergonomie: panou de control optimizat, instrumente foarte vizibile, usor de citit, scaunul operatorului este în sine un produs avansat de înalta tehnologie.

Acces usor pentru service datorita capotei motorului, care se deschide electric. Încarcatoarele frontale LiuGong Dressta va ofera exact ce aveti nevoie: durabilitate si fiabilitate datorita tehnologiilor patentate si procesului de fabricatie de înalta calitate.

Toate modele de incarcatoare frontale de la LiuGong Dressta se caracterizeaza prin costuri de operare reduse, intretinere usoara si durata de viata lunga.

Caracteristici principale incarcator frontal LiuGong Dressta 877H Stage V:

PUTERE MOTOR

GREUTATE OPERATIONALA

CAPACITATEA CUPEI STANDARD

INALTIME DESCARCARE

FISA TEHNICA

286 CP

24.000 kg

3.5 – 7.0 m3

3.150 mm