Mini buldoexcavator Eurocomach E 245 k

Caracteristici model buldoexcavator Eurocomach E 245 k:
Putere:  48.4 CP / 35.6 kW
Capacitate cupa:  0.45 m3
Greutate operationala:  3.800 kg
 
SUNA-NE 18 luni GARANTIE Descarca fisa tehnica

Mini buldoexcavator Eurocomach E 245 k

Performanta excelenta si dimensiuni reduse

Relatia perfecta dintre puterea motorului (Kubota 2197 cc 48.4 CP) și capacitatea hidraulică, dimensiunile reduse (1450 mm lațime) și capacitate de încărcare excelentă (1600 kg cu furci) sunt doar câteva dintre elementele care caracterizează buldoexcavatorul Eurocomach E245 K.

Acest buldoexcavator este preferat in constructii de cladiri, la lucrari de drumuri sau la diverse lucrari de intretinere ale diverselor societatilor.

Agilitate si stabilitate

Articularea și oscilația centrala permit o rază de direcție foarte redusa, în scopul de a lucra în cele mai înguste spații, menținerea vitezei si stabilitatii in orice conditii de lucru.

De neoprit

Tractiunea 4 x4, cele două viteze de transfer (maxim 20 kmh), greutatea redusă și pneurile de mari dimensiuni, il fac cu adevarat de neoprit, gata să lucreze pe orice tip de teren, fără a deteriora solul. Este apreciat în mod special de către firmele de grădinărit și companiile care intretin zonele verzi, precum și companii care activează în centrele orașelor istorice.

Versatilitate

Cuplarea rapida frontala (mecanica standard si hidraulica la cerere) permit schimbarea rapida a diferitelor accesorii. Si pe acest model de buldoexcacatoare se pot monta toate accesoriile caracteristice buldoexcavatoarelor.

Caracteristici principale Mini buldoexcavator Eurocomach E 245 k:

PUTERE MOTOR

CAPACITATE CUPA

GREUTATE OPERATIONALA

FISA TEHNICA

48.4 CP / 35.6 kW

0.45 m3

3.800 kg

You may also like…