Excavator pe senile LiuGong Dressta 939E

Modelul de excavator LiuGong Dressta 939E face parte din gama Medie (10.000 – 30.000 Kg).

Caracteristici model LiuGong Dressta 939E:
Greutate de operare: 36,200 kg
Putere neta: 209 kW
Capacitate cupa: 1.6 – 2.63 m3

 

SUNA-NE 24 luni GARANTIE Descarca fisa tehnica

Description

Excavator pe senile LiuGong Dressta 939E

LiuGong Dressta este lider în industria echipamentelor de construcții din China și este una dintre companiile cu cea mai rapida crestere de pe piata echipamentelor pentru construcții din lume, oferind clienților asistență de calitate și fiabilă într-o gamă largă de echipamente

Succesul si extinderea companiei la nivel global se datoreaza si parteneriatelor incheiate cu producatori de renume mondial pentru furnizarea componentelor cheie in dotarea utilajelor. Intre aceste parteneriate amintim:

  • producatorul american de motoare diesel Cummins
  • producatorul german ZF Friedrichshafen AG pentru componente pentru trenul de rulare
  • producatorul finlandez Metso de echipamente de minerit si procesare agregate etc

DE NEEGALAT. DURABILITATE FARA COMPROMISURI.

Excavatoarele LiuGong Dressta performeaza excelent indiferent de tipul de lucrare. Suprafetele acoperite de noroi sau cele acoperite cu pietre nu prezinta un obstacol pentru excavatoarele LiuGong Dressta.

Toate componentele excavatoarelor LiuGong Dressta au fost special create pentru a oferi performanta, pentru ca stim ca nu ai de pierdut nici timp, nici bani.

Sistemul hidraulic avansat LiuGong Dressta regenerează uleiul din cilindrii reducand astfel căldura si crescând eficienta combustibilului. Acest sistem hidraulic este extrem de eficient în furnizarea de energie și ofera un control precis operatorului cand are nevoie într-adevăr.

Pentru a va usura munca si mai mult, toate excavatoarele LiuGong Dressta sunt prevazute cu cabine ergonomice cu vizibilitate de 360 gr, confort sporit si joystick-uri de comanda, reglabile.

Pe lânga eficienta extraordinara, excavatoarele sunt prevazute cu sisteme de racire, brat si mâner cupa tip heavy duty, cu acces optimizat pentru operatiunile de service, fiind singurul producator la care cutia de sigurante electrice este accesibila din exteriorul cabinei, iar verificarea functionalitatii acestora este foarte usoara, fiecare siguranta având un led de avertizare. LiuGong Dressta sunt hotarâti 100% sa produca utilaje robuste, durabile si usor de utilizat.

Modelul de excavator LiuGong Dressta 939E face parte din gama Medie (10.000 – 30.000 Kg).

Caracteristici model Excavator pe senile LiuGong Dressta 939E:

GREUTATE DE OPERARE

PUTERE NETA

CAPACITATE CUPA 

FISA TEHNICA

37,300 kg

284 CP

1.6 m³ – 2.63 m³

You may also like…