Excavator pe senile LiuGong Dressta 936F

Modelul de excavator LiuGong Dressta 936F face parte din gama tonaj foarte mare (30.000 – 40.000 Kg).

Caracteristici model LiuGong Dressta 936F:
Greutate de operare: 38.800 kg
Putere neta: 231kW
Capacitate cupa: 1.8 m3

 

SUNA-NE 24 luni GARANTIE Descarca fisa tehnica

Proiectat să lucreze mai mult, pentru mai mult timp

Pentru a construi utilaje care să reziste celor mai dificile condiții este nevoie de design inteligent și atenție la detalii. Știm că un utilaj este la fel de puternic cat este punctul său cel mai slab de puternic. Astfel fiecare sudură, fiecare îmbinare, fiecare componentă etc. sunt examinate atent pentru a ne asigura că trec toate testele riguroase de durabilitate. Iată dovada:

 • SUPORT SPORIT PENTRU SARCINA

Rolele superioare adoptă suport bilateral pentru a crește suportul și a reduce uzura.

 • PROTECȚIE SUPLIMENTARĂ

Grinzile laterale mai adânci oferă o rezistență mai mare la impact și fac mai rapidă și mai ușoară adăugarea

plăcilor de impact suplimentare, dacă este necesar.

 • VIGILENȚĂ SUPLIMENTARĂ

Detectarea 100% a defectelor se asigură prin verificarea fiecărei suduri pentru a îndeplini standardele stricte.

 • STABILITATE CRESCUTA

Greutatea excavatorului 936F va creste cu 700 kg daca se pune contragreutate si va ajunge la 7,700 kg.

 • BRAȚ ȘI BALANSIER- MANER CUPA MAI DURE

Analiza elementelor finite demonstrează eficiența sarcinii și duritatea brațului și balansierului, prin reducere a stresului cu 25%.

Excavator pe senile LiuGong Dressta 936F Excavator pe senile

Conceput pentru a muta mai mult, pentru mai puțin...

Nu este nevoie să compromiteți performanța de săpare pentru a obține cea mai mare eficiență a consumului de combustibil, deoarece noul 936F vă oferă ambele. Cu un cuplu mai mare și mai multă putere la turații mai mici ale motorului, obțineți puterea dorită și eficiența consumului de combustibil de care aveți nevoie.

Excavator pe senile LiuGong Dressta 936F Excavator pe senile
 • MAI MULTĂ PUTERE REALĂ

Cu tehnologia VGT, motorul Cummins de 6,7 litri, cu șase cilindri, oferă un cuplu suplimentar de 5% în comparație cu cuplul ridicat la turații reduse ale motorului. VGT permite motorului să-și maximizeze puterea, creând în același timp mai puțin zgomot și folosind mai puțin combustibil.

 • ECONOMISIȚI FIECARE PICĂTURĂ DE COMBUSTIBIL

Ralantiul automat al motorului și oprirea automată fac ca fiecare picătură de combustibil să conteze. Reducerea combustibilului neproductiv vă economisește bani și ajută la protejarea mediului.

 • DEPĂȘIȚI-VĂ AȘTEPTĂRILE

Când vine vorba de eficiență, 936F este mai inteligent decât ai crede. Tehnologia de control Feed Forward

adaptează turația motorului la comanda operatorului și sarcina prezisă pentru a oferi o economie și mai mare de combustibil.

 • MUTAȚI MAI MULT PENTRU MAI PUȚIN

Imbunătățim mereu performanța, cu un consum de combustibil redus cu 20% și o eficiență crescută cu 10% față de seria E.

 • VENTILATOARE CONTROLATE ELECTRIC

Cuplu de rotire crescut cu 20% In consecinta putere motorului a crescut cu 6%. Acest fapt oferă performanțe sporite de ridicare cu cilindrul brațului cu diametru mai mare cu 20 mm.

Proiectat pentru a lucra mai inteligent

Operatorii inteligenți aleg mașinile inteligente pentru că știu că munca lor este suficient de grea. Când vine vorba de inteligență și control, noul 936F vă poate surprinde, deoarece este dotat cu funcții inteligente pentru a vă ușura viața.

 • ALEGE-ȚI MODUL

Cu o gamă de 3 moduri de lucru integrate, fiecare conceput pentru a potrivi turația motorului, debitul pompei și presiunea sistemului cu aplicația aleasă, este ușor să găsiți echilibrul perfect între performanță și economie.

 • CONTROL ELECTRO-HIDRAULIC

Sistemul electrohidraulic complet de ultimă generație de la Kawasaki oferă semnale rapide între joystick-uri, pompe și blocuri de supape pentru a oferi precizie și pentru a maximiza puterea disponibilă a motorului.

 • FOLOSIȚI-NE SMART

Cu o suită de funcții Smart la îndemână, puteți controla proprietățile de atașare din confortul cabinei. Este

simplu: Control reglabil al debitului, Control reglabil al presiunii,10 setări atașament

 • POMPĂ HIDRAULICĂ MAI MARE

Cilindreea pompei principale controlată electronic a crescut cu 11%.

 • LUCRAȚI MAI INTELIGENT CU BOOM FLOAT

Îmbunătățește performanța șiprelungește durata de viață a atasamentului prin prevenirea presiunii excesive

în timpul aplicațiilor de rupere. Această funcție inteligentă reduce consumulde combustibil, permițând brațului să cadă sub propria masă.

Excavator pe senile LiuGong Dressta 936F Excavator pe senile

Proiectat în jurul operatorului

Urcați în cabina spațioasă și veți ști că a fost proiectată de o echipă care știe cu adevărat cum este să fii operator. Vorbind, ascultând și observând operatorii, echipa LiuGong Dressta de proiectare a reusit sa furnizeze una dintre cele mai ergonomice și confortabile cabine pe care le puteți obține.

Excavator pe senile LiuGong Dressta 936F Excavator pe senile
 • CONTROL PERFECT

De la pedalele antiderapante poziționate ergonomic până la joystick-urile multifuncționale, interiorul

cabinei reprezintă un masterclass în design. Fiecare acțiune și mișcare necesită un efort minim din partea operatorului. Flotarea brațului, viteza de deplasare și comenzile auxiliare proporționale sunt personalizabile și controlate cu vârful degetului - puteți chiar să vă dezactivați muzica!

 • ALEGEREA SCAUNULUI

Fiecare operator este diferit, așa că oferim o gamă de configurații de scaune și joystick pentru a se potrivi tuturor. Scaun standard vine cu suspensie mecanică. Optional se poate alege scaun cu suspensie pneumatică cu suport lombar reglabil sau scaun cu suspensie pneumatică încălzită, la nivel de lux, cu căptușeală lombară reglabilă și premium.

 • INTERFAȚĂ INTUITIVĂ

Am proiectat interfața operatorului pentru a fi și mai intuitivă și mai ușor de utilizat. Ecranul LCD color mare de 8 inci poate fi controlat prin intermediul ecranului tactil sau printr-un cadran de control al navigației amplasat convenabil în panoul de control al cotierei.

 • TRANSFORMĂ-L ÎN LOCUINȚA TA

Nu uităm niciodată că o mașină nu este doar o unealtă, este locul tău pentru multe ore pe zi (și noapte). Deci, ne-am amintit toate lucrurile mici care te fac să se simti ca acasă. Cutie frigorifică pentru alimente și băuturi; Cutie mare de depozitare și rack; Suport pentru băuturi; Suport telefon cu încărcare 12V, porturi USB și AUX.

 • ESTE ATÂT DE SILENȚIOS

Designul NVH reduce rezistența la vânt și zgomot. În comparație cu ventilatoarele tradiționale cu acționare directă, noile noastre ventilatoare electronice sunt mai silențioase cu 9%, contribuind la obținerea unui nivel scăzut de zgomot în Cabină de numai 68dB(A).

Caracteristici principale Excavator pe senile LiuGong Dressta 936F

GREUTATE DE OPERARE

PUTERE NETA

CAPACITATE CUPA 

FISA TEHNICA

38.800 kg

314 CP

1.8 m³

Atasamente utilaj