Excavator pe senile LiuGong Dressta 913 FCR Stage V

Modelul de excavator LiuGong Dressta 913FCR  face parte din gama midi (10.000 – 30.000 Kg)

Caracteristici model LiuGong Dressta 915FCR Stage V:
Greutate de operare: 14,700 – 16,100 kg
Putere neta: 69.5 / 84.5 kW
Capacitate cupa: 0.77 m3

SUNA-NE 24 luni GARANTIE Descarca fisa tehnica

Excavator pe senile LiuGong Dressta 913FCR

CONCEPUT PENTRU A MUNCII MAI MAI MULT, PENTRU MAI MULT TIMP

Pentru a construi utilaje care pot rezista la cele mai grele condiții este necesar  un design inteligent și atenție sporita la detalii. Știm că o utilaj este la fel de

puternic cat este de puternic punctul sau cel mai slab, așa că fiecare sudură, fiecare îmbinare, fiecare componentă este analizată pentru a ne asigura că

trece testele noastre riguroase de durabilitate. Iată dovada:

ȘASIU MAI PUTERNIC

A fost marita dimensiunea rolelor senilelor superioare și inferioare pentru a reduce stresul cu 8% și pentru a crește capacitatea de transport cu 20%.

PROTECTIA LOCULUI DE MUNCA

Utilajele pot fi foarte dure, dar cu șenilele de cauciuc opționale, moi la suprafață, se evita deteriorarea inutilă a solului/suprafetei pe care se lucreza.

VIGILANȚA EXTRA

Detectarea 100% a defectelor asigură că fiecare sudură este verificată pentru a îndeplini standardele stricte.


DURABILITATE CRESCUTA

Gama de accesorii îmbunătateste performanța si durabilitatea. Vorbim de accesorii precum echiparea speciala cu protectii pentru demolare sau contragreutati rezistente.

BRAȚ ȘI BALANSIER MAI PUTERNICE

Analiza elemente finite demonstrează eficiența și duritatea brațului și balansierului, si o reducere a stresului cu 50%.


Excavator pe senile LiuGong Dressta 913FCR Excavator pe senile
Excavator pe senile LiuGong Dressta 913FCR Excavator pe senile

CONCEPUT PENTRU A MUTA MAI MAI MULT, PENTRU MAI PUTIN ...

Nu este nevoie să fie compromisa performanța de săpare pentru a obține cea mai mare eficiență a combustibilului, deoarece noile modele 913FCR și 915FCR vi le oferă pe amândouă. Cu un cuplu mai mare și mai multă putere la turații mai mici ale motorului, obțineți puterea dorită și eficiența consumului de combustibil de care aveți nevoie.

MAI MULTA PUTERE REALA

Cu tehnologia VGT, motorul Cummins cu 4 cilindri de 3,8 litri oferă un cuplu suplimentar de 5% în comparație cu un cuplu ridicat la turații reduse ale motorului. VGT permite motorului să-și maximizeze puterea, creând în același timp mai puțin zgomot și folosind mai puțin combustibil.

DEPĂȘIȚI-VĂ AȘTEPTĂRILE

Când vine vorba de eficiență, 913FCR și 915FCR sunt mai inteligente decât ați crede. Tehnologia de control Feed Forward potrivește turația motorului la comanda operatorului și sarcina estimată pentru a oferi o economie și mai mare de combustibil.

913FCR EXTRA...

913FCR oferă o putere suplimentară de 15 kW a motorului, oferind performanță suplimentară în condiții de teren mai dure și atunci când se utilizează accesorii mai mari.

FIECARE PICATURA DE COMBUSTIBIL CONTEAZA

Functiile Auto Idle și Auto Shutdown fac ca fiecare picătură de combustibil să conteze. Reducerea combustibilul neproductiv vă economisește bani și ajută la protejarea mediului.

PREGATITI-VA

Capacitatea cilindrica și presiunile de descărcare mai mari permit un cuplu cu 7% mai mare pentru a crește durata ciclului.

PERFORMANTE DE IMPINGERE

Lama de impingere "de buldozer" opțională vă oferă o stabilitate suplimentară și o capacitate multitasking pentru a vă menține șantierul curat și nivelat.

DE CE ALEGE SA ALEGETI ÎNTRE PUTERE ȘI EFICIENȚĂ CÂND LE PUTETI AVEA PE AMBELE?

Noile modele FCR echipate cu motoare Cummins Stage V vă permit să faceți mai mult, la un cost mai mic și cu un impact mai mic asupra mediului, nu trebuie sa vă mulțumiți cu nimic mai puțin.


Excavator pe senile LiuGong Dressta 913FCR Excavator pe senile

Caracteristici principale Excavator pe senile LiuGong Dressta 913FCR STAGE V

GREUTATE DE OPERARE

PUTERE NETA

CAPACITATE CUPA

FISA TEHNICA

14,700-16,100 kg

69.5 CP / 84.5 kW

0.77 m³

Atasamente utilaj