Muli REFORM este un camion multifunctional dezvoltat pentru utilizare universală in intretinere municipală.

Acesta poate fi folosit cu succes pentru dezinfectia zonelor publice.

SUNA-NE 24 luni GARANTIE Descarca fisa tehnica

Muli Reform – Utilaj multifunctional dezinfectie spatii publice

Muli Reform este un utilaj multifunctional ce poate fi utilizat intregul an cu diverse atasamente specifice fiecarui sezon. Ariile de aplicabilitate ale acestui utilaj versatil sunt:

  • municipalitati
  • drumuri publice
  • intretinere spatii verzi si parcuri
  • parcari
  • cimitire
  • aeroporturi
  • porturi etc

Echipament pentru dezinfectat zone publice:

O varianta de echipare foarte ceruta in aceasta perioada este cea pentru dezinfectarea zonelor publice. Astfel pe orice model Muli Reform se poate monta:

Muli Reform – Utilaj multifunctional dezinfectie spatii publice Utilaj multifunctional dezinfectie

rezervor apa montat pe platforma basculanta – rezervorul poate fi incarcat atat cu apa pentru spalat sau apa cu fertilizant/ insecticid pentru stropit spatii verzi/flori, dar si cu solutie dezinfectanta pentru igienizat/ decontaminat

sistem de stropit/spalat cu presiune montat fontal pentru drumuri

Muli Reform – Utilaj multifunctional dezinfectie spatii publice Utilaj multifunctional dezinfectie

furtun de stopit montat lateral pe rezervorul de apa. Acesta se poate folosi atat pentru udatul florilor de exemplu cat si pentru spalat/dezinfectat bancile din parcuri sau de pe trotuare etc.

Muli Reform – Utilaj multifunctional dezinfectie spatii publice Utilaj multifunctional dezinfectie

brat de stopit montat fontal – acesta are avantajul ca stopeste de la inaltime (reglabila) in timp cu utilajul se afla in miscare. In mod normal acest atasament se foloseste pentru udatul florilor dar acum se poate folosi foarte bine pentru dezinfectia zonelor aflate in imediata apropiere a trotuarelor cu care atat oamenii cat si animalele de companie pot lua contact foarte usor.

Muli REFORM este un camion multifunctional dezvoltat pentru utilizare universală in intretinere municipală. Cu versatilitatea sa remarcabilă, Muli este gata să se “transforme” cu accesoriul potrivit in utilajul perfect pentru activitatea ceruta!