Muli REFORM – camion multifunctional

Muli REFORM este un camion multifunctional dezvoltat pentru utilizare universală atat în agricultura montană cat și în multitudinea de activitati de intretinere municipală. Cu versatilitatea sa remarcabilă, Muli este gata să se “transforme” cu accesoriul potrivit in utilajul perfect pentru activitatea ceruta! Tocmai datorita acestei versatilitati acest utilaj devine unul extrem de convenabil de utilizat.

SUNA-NE 24 luni GARANTIE Descarca fisa tehnica

Muli REFORM – camion multifunctional 

Muli REFORM este un camion multifunctional dezvoltat pentru utilizare universală atat în agricultura montană cat și în multitudinea de activitati de intretinere municipală. Cu versatilitatea sa remarcabilă, Muli este gata să se “transforme” cu accesoriul potrivit in utilajul perfect pentru activitatea ceruta! Tocmai datorita acestei versatilitati acest utilaj devine unul extrem de convenabil de utilizat.

Aplicatii – In functie de domeniul de utilizare se va alege echiparea potrivita:

Intretinere municipalitati

Camionetele Muli sunt ideale pentru aplicatiile municipale datorita proiectarii foarte compacte, manevrabilitatii ridicate si a gamei foarte variate de accesorii/atasamente ce se pot monta pe aceste pentru utilizarea pe parcursul intregului an. Deci este o masina pentru toate cele 4 sezoane!

Transformarea camionului multifunctional in AUTOMATURATOARE

Aceasta echipare este ideala pentrualei inguste și zonele pietonale greu accesibile, întrucât sunt camioanele MULI sunt compacte, silențioase și flexibile. Puterea de aspirație de înaltă performanță, sistemele de pulverizare a apei, măturile și periile robuste și containerele generoase pentru colectarea murdăriei oferă o curățare impecabilă.

Caracteristici tehnice:

 • Volumul rezervorului de murdărie aprox. 3,5 m³
 • Rezervor de apă aprox. 800 l
 • Performanța suflantei 11.000 m³ / h
 • Diametrul maturii de 900 mm
 • Latimea maturatorii de la 1700 mm

PERIE DE SPALAT

Aceasta echipare este potrivita în special pentru îndepărtarea murdăriei greu accesibile de pe drumuri și suprafețe asfaltate. Acesta pot fi combinata în mod optim cu un sistem rezervor, care poate fi montat direct sistemul de basculare. Instalarea este foarte simplă, cu o legătură în 3 puncte pe partea din față a vehiculului. Funcționarea este intuitivă și ușoară utilizând joystick-ul.

BRAT FRONTAL

Brațele frontale de pe Muli sunt utilizate pentru tocarea vegetatiei de pe marginea drumului, curatarea diverselor indicatoare sau udare. Cu o rază maximă de rabatare de 3,9 m (centrul vehiculului până la lățimea de lucru a atasamentului), ele sunt ideale pentru cosit pante, șanțuri și dealuri. Montat pe cadrul atașabil față, brațele pot fi pliate pentru a economisi spațiu, menținând compactitatea și manevrabilitatea modelului Muli. Atașamentul, cum ar fi capul de tocare sau peria de curățare pentru stâlpii de ghidare, sunt acționate de arborele articulat frontal. Brațul însuși este controlat de sistemul hidraulic propriu al vehiculului și funcționează convenabil prin intermediul joystick-ului vehiculului. Protecția hidraulică împotriva coliziunii și poziția de plutire activă pentru adaptarea capului de basculare la profilul de teren facilitează funcționarea.

REZERVOR

Rezervoarele robuste PE pot fi utilizate pentru a transporta până la 3000 de litri de lichid. Acestea sunt montate convenabil pe platforma basculantă. Un furtun de conexiune dintre atașamentul din spate și cel din față poate fi utilizat pentru aspersoare, brațe de spălare, perii de curățat și aparate de curățat cu presiune ridicată.

Date tehnice:

 • Capacitate totală de 3000 de litri
 • Pompă hidraulică de presiune medie (90 l / min la 40 bar)
 • Greutate 340 kg

ASPIRATOR FRUNZE

Sistemul de aspirare a frunzelor combină un ventilator puternic cu un container de încărcare cu volum mare. Instrumentul ideal pentru înlăturarea frunzelor deosebit de încăpățânate, umede și lipicioase din zonele verzi și drumuri. Containerul montat pe partea superioară are o capacitate de aprox. 11 m³. Containerul este fixat partea basculanta. Suflanta acționată de PTO, cu furtun de aspirare, este montată pe cadrul atașabil din față.

Echipare pentru transport:

Basculanta in 3 parti:

 • Greutate pana la 670 kg
 • Lățimea de basculare de la 1.970 la 2.120 mm
 • Lungimea pe ampatament: 3.000 sau 3.300 mm
 • Înălțimea patului de platformă de la 990 mm

Echipare pentru transport cu bena

Echiparea cu macara in spatele cabinei sau in spatele utilajului

Trailer

Muli poate fi de asemenea utilizat pentru tractarea remorcilor. O selecție de dispozitive de tracțiune și cuplaje diferite pot fi utilizate pentru a transporta remorci cu tambur și remorci centrale sau chiar remorci cu ax dublu. În funcție de modelul Muli, poate fi montat și un sistem opțional de frânare cu aer, ceea ce face posibilă tractarea remorcilor cu greutatea de până la 10.000 kg. Conexiunea PTO la racordurile hidraulice spate sau opționale din spate garantează, de asemenea, că unitatea poate fi personalizată pentru aplicația dvs.

Echiparea pentru IARNA:

Acest model de utilaj poate fi echipat cu lama de zapada sau freza de zapada in fucntie de necesitatile dvs.