Cammello este o maturatoare mecanica tractabila pentru aplicatii heavy duty

SUNA-NE 24 luni GARANTIE Descarca fisa tehnica

Maturatoare mecanica remorcabila Cammello

Cammello este o maturatoare mecanica tractabila pentru aplicatii heavy duty

Este proiectata pentru lucrări grele și este capabila să măture orice fel de resturi, cum ar fi nisip, deșeuri generate dupa o iarna grea, pietre, etc. Poate colecta 1,2 tone pe minut de deșeuri de la suprafață și nu trebuie să fie transportate în zonele de evacuare.

Încarcă repede si direct de pe drum gunoaiele direct in camion și funcționează pe bază mecanică fără aspirație. Este ideala pentru utilizarea pe distanțe lungi și în condiții de drum grele.

Este echipata cu perii rezistente la abraziune pentru a colecta tot felul de resturi voluminoase de pe suprafață. Viteza elevatorului poate fi reglată în funcție de densitatea deșeurilor. Materialele colectate de elevator sunt încărcate direct pe platforma de încărcare a camionului cu banda transportoare. Poate fi reglata în înălțime și, prin urmare, poate fi adaptata la înălțimea de încărcare a camioanelor standard utilizate pentru tractare.

Atât liftul cât și banda transportoare sunt acoperite de material din aluminiu pentru a preveni formarea prafului și vărsarea nisipurilor și a altor deseuri în timpul încărcării.

Periile heavy duty sunt acționate hidraulic si colectează în mod eficient tot felul de resturi de pe drum până la paletele liftului. Presiunea asupra solului exercitata de perii este reglabilă pentru prelungirea duratei de viață a acestora.

Toate comenzile principale sunt pe un panou special pe o parte a mașinii. Ușuritatea accesului la acest echipament ajută la verificarea și întreținerea acestuia. Conectorii electrici rezistenți la apă și firele codate color ajuta la localizarea rapidă în timpul depanării. Materialele colectate sunt încărcate direct în buncărul maturatoarei.