Freză de zapadă autopropulsată T80 Larue:

Capacitate: 5000 tone metrice/oră
Distanta de aruncare: 46 m
Putere motor: 755 CP
Viteza de transport: 80 km/ora
Viteza de lucru: 20 km/ora

logo Larue freze de zapada profesionale
SUNA-NE 24 luni GARANTIE Descarca fisa tehnica

Freză de zăpada autopropulsată T80 Larue

Este proiectata pentru îndepărtarea troienelor inalte de zăpeda. Freza de zapada T80 este foarte puternică, capabilă să reziste la manipulări și pe teren accidentat. Cu motorul său diesel de mare capacitate, T80 este echipat cu cele mai puternice două capete de freza mecanice.

SIGURANTA

Pentru Larue siguranța este o parte crucială a procesului de dezvoltare. De la concepție si până la producție, siguranța și securitatea sunt întotdeauna în luate in calcul.Astfel ca frezele de zăpadă autopropulsate din seria T sunt toate echipate cu caracteristici de siguranță standard, cum ar fi butoanele de oprire de urgență, comenzile de siguranță ale joystick-ului, barele de protecție, parbrizul de înaltă rezistență și cabina izolată fonic (sub 80 dbA). Cabina cu vizibilitate ridicată permite o vedere superioară a drumului din față, ceea ce duce la operațiuni mai sigure și mai precise.

CONFORT

Proiectate avand operatorul în centrul atentiei, designul ergonomic al cabinei permite soperatorului sa lucreze până la finalizarea lucrării. Totul a fost optimizat pentru confort și siguranță: joystick multifuncțional ultra-ușor de utilizat, cabină izolată fonic, ecran LCD, scaun pneumatic al șoferului, încălzitor, servodirecție, lumini de lucru cu LED-uri și oglinzi încălzite. Larue se concentrează pe caracteristici importante de confort pentru a ușura experienta șoferului.

CARACTERISTICI PRINCIPALE FREZĂ DE ZĂPADĂ AUTOPROPULSATĂ T80 LARUE:

CAPACITATE

DISTANȚĂ DE ARUNCARE

PUTERE MOTOR

VITEZĂ DEPLASARE

VITEZĂ DE LUCRU

VITEZĂ DE LUCRU

5000 tone/oră

46 m

755 CP

80 km/ora

20 km/ora