Freză de zapadă autopropulsată T70 Larue:

Capacitate: 3000-5000 tone metrice/oră
Distanta de aruncare: 46 m
Putere motor: 581 CP
Viteza de transport: 69 km/ora
Viteza de lucru: 20 km/ora

logo Larue freze de zapada profesionale
SUNA-NE 24 luni GARANTIE Descarca fisa tehnica

Freză de zăpada autopropulsată T70 Larue

Concepută pentru aeroporturile mici și mijlocii și pentru mediul rural, freza de zapada autopropulsata T70 este foarte eficientă pentru încărcarea camioanelor într-un ritm alert. Motorul său unic o face ecologica și mai ușor de întreținut.

SIGURANTA

Pentru Larue siguranța este o parte crucială a procesului de dezvoltare. De la concepție si până la producție, siguranța și securitatea sunt întotdeauna în luate in calcul.Astfel ca frezele de zăpadă autopropulsate din seria T sunt toate echipate cu caracteristici de siguranță standard, cum ar fi butoanele de oprire de urgență, comenzile de siguranță ale joystick-ului, barele de protecție, parbrizul de înaltă rezistență și cabina izolată fonic (sub 80 dbA). Cabina cu vizibilitate ridicată permite o vedere superioară a drumului din față, ceea ce duce la operațiuni mai sigure și mai precise.

CONFORT

Proiectate avand operatorul în centrul atentiei, designul ergonomic al cabinei permite soperatorului sa lucreze până la finalizarea lucrării. Totul a fost optimizat pentru confort și siguranță: joystick multifuncțional ultra-ușor de utilizat, cabină izolată fonic, ecran LCD, scaun pneumatic al șoferului, încălzitor, servodirecție, lumini de lucru cu LED-uri și oglinzi încălzite. Larue se concentrează pe caracteristici importante de confort pentru a ușura experienta șoferului.

CARACTERISTICI PRINCIPALE FREZĂ DE ZĂPADĂ AUTOPROPULSATĂ T70 LARUE:

CAPACITATE

DISTANȚĂ DE ARUNCARE

PUTERE MOTOR

VITEZĂ DEPLASARE

VITEZĂ DE LUCRU

VITEZĂ DE LUCRU

3,000 / 5000 tone/oră

46 m

581 CP

69 km/ora

20 km/ora