Automaturatoare remorcabila Hamarat

Automaturatoarea remorcabila Hamarat oferă echilibrul optim între performanța ridicată, calitatea, costul scăzut și impactul asupra mediului.

Mașina este capabilă să culeagă și să colecteze nisip, pietre sau alte resturi cu o capacitate ideală de 2 m³ și să încarce rapid și direct deșeurile din drum. Modelul standard al lui Hamarat fără motor utilizează forța de tracțiune a tractorului și nu există un consum suplimentar de combustibil.

SUNA-NE 24 luni GARANTIE Descarca fisa tehnica

Automaturatoare remorcabila Hamarat

Automaturatoarea remorcabila Hamarat oferă echilibrul optim între performanța ridicată, calitatea, costul scăzut și impactul asupra mediului.

Mașina este capabilă să culeagă și să colecteze nisip, pietre sau alte resturi cu o capacitate ideală de 2 m³ și să încarce rapid și direct deșeurile din drum

Modelul standard al lui Hamarat fără motor utilizează forța de tracțiune a tractorului și nu există un consum suplimentar de combustibil.

Orice tip de tractor cu 33 KW este suficient pentru a tracta automturataorea. Legătura dintre utilaj și tractor poate fi manipulată cu ușurință într-un timp scurt.

Opțional, modelul cu motor propriu permite flexibilitatea utilizarii stivuitoare, pickup-uri sau alte vehicule pentru a tracta utilajul, dacă tractorul nu este disponibil.

Unitatea de control ergonomic și ușor de utilizat, conectată printr-un cablu flexibil, permite șoferului să ruleze toate funcțiile de măturat în interiorul cabinei tractorului și să utilizeze simultan tractorul.

Ea are nevoie de mai puține componente comparativ cu alte modele de măturătoare. Toate controalele critice sunt conținute într-o zonă. Ușurința de acces la acest echipament facilitează rapid verificările de diagnosticare. Datorită designului compact al subgrupului, este foarte ușor să schimbați periile și să curățați duzele jetului și filtrul de apă.

Pistolul de spălat echipat pe mașină poate fi utilizat pentru spalasea utilajului după utilizare, irigarea copacilor și a plantelor, spălarea trotuarelor sau dezinfecția agricolă prin utilizarea de produse chimice speciale.

Buncărul său este proiectat pentru a permite descărcarea deșeurilor în orice recipient de deșeuri disponibil pe șosea. Nu are nevoie să transporte deșeuri în zonele de eliminare a deșeurilor.