Aspiratorul stradal BatteryFly 100 % electric poate fi folosit pe toate tipurile de suprafete, cum ar fi asfalt, beton, peluză, nisip, pavaje, etc.
SUNA-NE 24 luni GARANTIE Descarca fisa tehnica

Aspirator stradal BatteryFly

Aspiratorul stradal BatteryFly poate fi folosit pe toate tipurile de suprafete, cum ar fi asfalt, beton, peluză, nisip, pavaje, etc.

Este 100% electric, deci fără emisii de CO₂ în timpul lucrului.

Este capabil să aspire si sa colecteze mai multe tipuri de deșeuri, cum ar fi hârtie, carton, cutii aluminium, resturi si pachete de țigări, frunze, bucăți de sticlă sparte, sticle de plastic, deșeuri de animale de companie, butași de oțel sau aluminiu etc. Funcționează ore întregi cu o baterie încărcată.

BatteryFly este proiectat să funcționeze nu numai în orașe sau zone industriale, ci și pentru curățarea trotuarelor, drumurilor, aleilor, parcurilor, piețelor, fabricilor, atelierelor, parcărilor, sălilor, camerelor, docurilor, stațiilor, grădinilor etc. Pentru ca este la fel de eficient atat în exterior și cat în interior. Permite realizarea planurilor de curățare în perioade mai scurte cu un singur operator, asigurând în același timp productivitate ridicată. Este un aspirator urban și industrial ideal pentru o utilizare practică și eficientă în zonele mici și înguste unde o automaturatoare de capacitate mica nu poate funcționa.

Este echipat cu semnal sonor de avetizare și claxon, lumină intermitentă, far de noapte, faruri LED și alte semne de avertizare.

Toate resturile aspirate de conducta de aspirație intră direct într-un recipient standard de 240 de litri, ușor de îndepărtat din mașină și de golit.

Sistemul automat de frânare al aspiratorului BatteryFly permite operatorului să lucreze chiar și pe drumuri înclinate.

O priză electrica este suficientă pentru a reîncărca bateriile oriunde. Bateriile sunt încărcate dintr-un punct central cu un kit automat furnizat în interiorul mașinii.

Sistemul automat de frânare al aspiratorului BatteryFly permite operatorului să lucreze chiar și pe drumuri înclinate.

Pe scurt aspiratorul BatteryFly se caracterizeaza prin:

  • 0 % emisii CO
  • silentios
  • puternic
  • autopropulsat
  • foarte usor de utilizat
  • fara mentenanta
  • prietenos cu mediul inconjurator