Uleiuri pentru industria textila – Rock Oil

Gama textila cuprinde o serie de lubrifianti de o calitate superiora care pot fi utilizati pentru o multitudine de aplicatii.
Dintre acestia amintim pe urmatorii:

SUNA-NE 24 luni GARANTIE Descarca fisa tehnica

Uleiuri pentru industria textila - Rock Oil

Gama textila cuprinde o serie de lubrifianti de o calitate superiora care pot fi utilizati pentru o multitudine de aplicatii.

Dintre acestia amintim pe urmatorii:

GP Light Sewing Machine Oil este un ulei pentru masini de cusut usoare. GP Light Sewing Machine Oil este obtinut prin amestecarea uleiurilor minerale rafinate cu un solvent de inalta calitate si aditivii selectati pentru cresterea performantei. El dispune de o serie de caracteristi, precum: culoare foarte inchisa, inhibitori de oxidare, miros minim, excelenta penetratie a rulmentilor, colorare minima.

GP Sewing Machine Oil este un ulei obtinut prin amestecarea uleiurilor minerale rafinate cu un solvent de inalta calitate si aditivii selectati pentru cresterea performantei. El dispune de o serie de caracteristici, precum: culoare foarte inchisa, inhibitori de oxidare, miros minim, excelenta penetratie a rulmentilor, colorare minima.

Uleiul INDUSTRIAL SEWING MACHINE OIL este un lubrifiant utilizat pentru masinile de cusut industriale.Este obtinut prin amestecarea uleiurilor minerale rafinate cu un solvent de inalta calitate si aditivii selectati pentru cresterea performantei.

Emulsia KUNAR SUPER VB NEEDLE

O gama uleiuri de o inalta calitate utilizati pentru utilaje textile. Acestia sunt obtinuti printr-un amestec de uleiuri de baza rafinate cu solvent, continand aditivi anti-oxidanti, anti-coroziune, anti-uzura si care incorporeaza tensioactivi special selectati ce oferta performante excelente emulsionabile. Acesti tensioactivi permit ca produsul sa fie eliminat fara a mai fi nevoie de curatare suplimentara.

Caracteristici:

  • culoare extrem de palida
  • buna rezistenta la coroziune si oxidare
  • nivel ridicat la protectia impotriva uzurii
  • coeficient scazut de frecare