Filtre de combustibil

Filtrele Baldwin oferă mai mult de 650 de filtre diferite de combustibil, manageri de combustibil, coalestici și separatori de combustibil / apă pentru a vă proteja motorul.

SUNA-NE 24 luni GARANTIE Descarca fisa tehnica

Filtre de combustibil

Filtrele Baldwin oferă mai mult de 650 de filtre diferite de combustibil, manageri de combustibil, coalestici și separatori de combustibil / apă pentru a vă proteja motorul. Filtrele de combustibil Baldwin protejează componentele sistemului de combustibil sensibile, cum ar fi pompele de injecție și injectoarele, de contaminanții dăunători, care includ:

Apa – distruge proprietățile lubrifiante ale combustibilului, dăunează componentelor sistemului de combustibil și duc la oprirea debitului de combustibil la temperaturi scăzute.

Ciuperca și bacteriile – filtre de combustibil cu dop, se alimenteaza hidrocarburi și se răspândesc rapidă în prezența umidității.

Precipitații (materiale necombustibile) – se limitează la combustibil, cauzând puține probleme.

Particulele (negru, contaminanți asemănători gudronului) – blocheaza rapid filtrele de combustibil.

Ceara – adaugă energie la motorina; totuși, în timpul frigului ceara se ingroasa si devine ca un gel ce duce la încetinirea sau oprirea debitului de combustibil.

Utilizarea unui filtru de combustibil proiectat pentru echipamentul dvs. va reduce expunerea motorului la contaminanți descrisi mai sus.