Perii unghiulare fara colector Uemme pentru mini excavatoare

Perii unghiulare fara colector Uemme pentru mini excavatoare

Greutate mini excavator: 1 – 10 tone

SUNA-NE 24 luni GARANTIE Descarca fisa tehnica

Seria LINCE de perii rotative U.Emme este rezultatul unei provocări: proiectarea unei perii rotative care, prin simpla schimbare a sistemului de cuplare, poate fi utilizată cu diferite tipuri de utilaje gazdă. De fapt, fiecare model LINCE trebuie să fie combinat cu un sistem de conectare specific care să permită legătura între perie și utilaj.


În acest fel, aceeasi perie LINCE se poate folosi si de catre un miniîncărcător si de catre un mini excavator, DOAR cupland:

  • sistemul de legătură INDUSTRIAL (KIT I) pentru mini incarcator multifunctional pentru a efectua curățarea rapidă a străzilor sau piețelor
  • sau placa de legătura EXCAVATOR (KIT E) pentru mini excavator pentru a curata tunelurile, pereții, albiile uscate ale canalelor și unele alte suprafețe înclinate sau verticale.


Pentru configurația utilajelor industriale (LINCE I), spre deosebire de configurația pentru excavatoare (LINCE E), se adauga un sistem de angulare mecanică sau hidraulică a periei.

Astfel LINCE este un atasament practic și versatil care permite executarea mai multor tipuri de lucrări, cu utilaje diferite ale flotei dvs.... toate cu un singur atașament.

Modele si caracteristici principale perii unghiulare fara colector:

MODEL

GREUTATE

LATIME TOTALA

LATIME DE LUCRU

GREUTATE UTILAJ DE ECHIPAT

DEBIT UTILAJ DE ECHIPAT

LINCE 1250

215 kg

1.430 mm

1.250 mm

1 - 2 Tone

90 l/min

LINCE 1550

235 kg

1.730 mm

1.550 mm

1.5 - 3.5 Tone

90 l/min

LINCE 2100

272 kg

2.280 mm

2.100 mm

3.5 - 6.5 Tone

90 l/min