AquaFighter – filtre pentru curatarea combustibilului

Filtre de aer

Aquafighter vă va purifica combustibilul și vă va proteja rezervorul de bacterii, coroziune și apă.
(Funcționează cu motorină, biodiesel, ulei de încălzire, kerosen și benzină fără etanol)

SUNA-NE 24 luni GARANTIE Descarca fisa tehnica

Descriere

AQUAFIGHTER​:  PURIFICA COMBUSTIBILUL, OPREȘTE ÎNMULȚIREA BACTERIILOR ȘI REDUCE COROZIUNEA

PĂSTRAȚI UȘOR COMBUSTIBILUL PUR ȘI UN REZERVOR USCAT… ÎNTOTDEAUNA!

AquaFighter - filtre pentru curatarea combustibilului Filtre curatare combustibil

Aquafither este dezvoltat si produs in

Kongsvinger, Norway

7 factori care fac din Aquafighter® Fuel Solutions cea mai importantă dezvoltare recentă în alimentarea cu motorină:

  1. Puritatea combustibilului – Aquafighter® creează în mod constant cea mai înaltă calitate a combustibilului diesel, cu mai puțin de 60 ppm apă și cu până la 95% mai puțin conținut de microparticule decât combustibilul care se găsește de obicei la fața locului; netratat cu aditivi. Nici aditivii pentru combustibil, nici filtrarea combustibilului nu pot da un combustibil de aceeasi calitate cu cel rezultat in urma folosiri Aquafighter. Combustibilul tratat cu Aquafighter® este cel mai bun pentru motor și rezervoarele de combustibil, deoarece oferă o motorină pură, nealterată, cu cel mai scăzut conținut de apă și microparticule .
  2. Combustibil sigur in timp  – Pentru prima dată în istorie există o soluție care anuleaza deprecierea puternica a combustibilul depozitat. Acest lucru este posibil deoarece combustibilul stocat în rezervoarele care conțin Aquafighter® își îmbunătățește calitatea în timp si oferă un combustibil sigur spre consum.  Într-o perioadă în care prețurile la combustibil cresc și rezervele de combustibil riscă să devină limitate, oferim clienților un nivel fără precedent de combustibil de calitate superioară stocat la fața locului, în orice moment.
  3. Conservarea combustibilului – Aquafighter® previne „Dead Diesel” și recuperează „Grey Diesel”. Aceasta înseamnă că Aquafighter menține puritatea combustibilului din partea inferioară a rezervorului, astfel încât să nu se degradeze și previne ca aceata problema comună a combustibilului să apară vreodată la orice nivel al rezervorului. Aquafighter îmbunătățește, de asemenea, calitatea combustibilului livrat și creează o protecție constantă împotriva livrărilor de combustibil alterat. În total, Aquafighter® Solutions reduce combustibilul rezidual la zero și maximizează fiecare litru de combustibil livrat pe șantier.
  4. Protecția sistemului de rezervor – Deoarece Aquafighter® oprește complet creșterea bacteriilor, previne acumularea de apă și reduce semnificativ coroziunea rezervorului; curățarea rezervorului, schimbarea filtrelor, oxidarea bazinului, înlocuirea pieselor și alte degradări ale echipamentelor  sunt reduse semnificativ, fie nu se întâmplă deloc. În plus, aditivii pentru combustibil și biocidele, care sunt renumite pentru că sunt mai corozive pentru metal și fibra de sticlă decât apa, nu mai sunt necesare.  
  5. Responsabilitate față de mediu – Aquafighter® ofera o motorina mai buna pentru mediu deoarece utilizarea acestuia ajuta la conservarea combustibilului, creșterea eficienței motorului, maximizarea puterii motorului, reducerea reparațiilor, reducerea deșeurilor de combustibil, reducerea nămolului din rezervor, prevenirea coroziunii, prevenirea contaminării cu particule oxidate, oprirea scurgerilor din rezervor, reducerea sau încetarea utilizării aditivilor de combustibil și eliminarea completă a utilizării biocidului. (Aditivii pentru combustibil au unele beneficii, dar au și efecte secundare semnificative, la fel ca orice medicamente grele; în special, sunt corozivi și toxici pentru oameni, animale și mediu. Biocidele sunt și mai corozive și extrem de periculoase pentru oameni, animale și mediu, motiv pentru care sunt ilegale în multe țări.)
  6. Flexibilitate – Deoarece Aquafighter® elimină apa din motorină și biodiesel, care este cauza principală a 90% din problemele legate de combustibil, Aquafighter poate fi folosit în aproape orice situație, în orice locație și poate gestiona diferite calități ale livrărilor de combustibil. În plus, soluțiile Aquafighter® pot tolera incursiuni semnificative de apă, scurgeri și umiditate la un nivel niciodată posibil până acum, păstrând totuși combustibilul curat.
  7. Mai multă rentabilitate – Deoarece Aquafighter® obține rezultate mult mai bune decât alte soluții, prevenind cele mai comune și severe probleme de combustibil înainte de a începe vreodată, Aquafighter necesită mai puține echipamente, putere zero pentru a funcționa și implicarea umana limitata pentru control. Acest lucru ne permite să oferim clienților un management mult mai bun al calității combustibilului și întreținerea rezervorului de combustibil la un preț echivalent sau mai mic decât soluțiile actuale.

Cum functioneaza Aquafigher in rezervorul de combustibil?

Aquafighter este primul produs care elimină complet apa din combustibil direct din interiorul rezervorului de combustibil. Acest lucru se realizează prin 3 acțiuni, necesare pentru a obține puritatea combustibilului și protecția rezervorului în permanență:

  1. De-emulsionează apa din moleculele de combustibil la mai puțin de 65 ppm cu o eficiență de 100%. (Aquafighter face ca apa să se elibereze în mod natural din combustibil și o face fără să adauge sau să modifice combustibilul, așa cum fac aditivii pentru combustibil. Și majoritatea aditivilor pentru combustibil provoacă coroziunea ei înșiși).
  2. Atacă și captează apa imediat după eliberarea din moleculele de combustibil.
  3. Izolează apa în gelul său protector pentru a o segrega permanent de mediul de combustibil și rezervor, astfel încât combustibilul și rezervorul dvs. să fie protejate în orice moment. (Aquafighter va încapsula apa prevenind coroziunea, creșterea bacteriilor și reemulsionarea până când aceasta este îndepărtată din rezervor.)

.

AquaFighter - filtre pentru curatarea combustibilului Filtre curatare combustibil
AquaFighter - filtre pentru curatarea combustibilului Filtre curatare combustibil
AquaFighter - filtre pentru curatarea combustibilului Filtre curatare combustibil
AquaFighter – filtre pentru curatarea combustibilului
Derulează în sus