Cormidi

Compania Cormidi a fost fondată în 1995 de catre Armando, Antonio, Massimiliano și Sandro Cormidi.

Aceasta este responsabilă cu dezvoltarea și producția de mini-basculante și mini încărcătoare pe șenile, robuste , versatile si extrem de compacte și la îndemână pentru utilizare pe orice tip de șantiere dar si pentru agricultură și pentru alte lucrări dificile și provocatoare.

Filozofia corporativă adoptată de Cormidi se bazează pe principiile compactității, standardului ridicat de calitate și inovației continue. Atât de mult încât mașinile produse sunt renumite pentru robustețe, putere și durabilitate.

Toate acestea reflectă scopul companiei de a produce și comercializa mașini robuste, puternice și durabile, garantând siguranță și protecție absolută operatorilor.

Compania Cormidi este deosebit de atenta la mediul înconjurător. Mașinile sale, de fapt, sunt fabricate în proporție de 75% din componente reciclabile și sunt alimentate cu motorină ecologică, benzină și electricitate; uleiul folosit în motoare are un impact redus asupra mediului. Întregul proces de producție se desfășoară în cadrul companiei, ceea ce permite controlul granular asupra tuturor fazelor de construcție, monitorizat de personal cu înaltă calificare, precum și oferind o mai bună calitate și fiabilitate a produsului. Compania desfășoară periodic cursuri de formare, atât tehnice, cât și comerciale, la filialele individuale din întreaga lume: în Franța, Grecia, Anglia și în Australia, unde are filiale.


show blocks helper

Afișez toate cele 2 rezultate

Derulează în sus