Cormidi

Cormidi: Pionierat în Inovația Echipamentelor Compacte pentru Construcții și Agricultură

Fondată în 1995 de către frații Armando, Antonio, Massimiliano și Sandro Cormidi, compania Cormidi s-a impus rapid ca un nume de referință în domeniul echipamentelor pentru construcții și agricultură. Specializată în dezvoltarea și producția de mini-basculante și mini încărcătoare pe șenile, Cormidi combină cu măiestrie robustețea, versatilitatea și compacitatea, oferind soluții ideale pentru o gamă variată de aplicații, de la lucrări de construcție la proiecte agricole și alte sarcini dificile.

De-a lungul anilor, filozofia corporativă a companiei Cormidi a fost ghidată de principii solide precum compactitatea, standardul ridicat de calitate și inovația continuă. Acest angajament față de excelență se reflectă în fiecare produs pe care îl lansează pe piață. Mini-basculantele și mini încărcătoarele pe șenile Cormidi sunt apreciate în întreaga industrie pentru robustețea, puterea și durabilitatea lor remarcabilă, fiind capabile să reziste în cele mai aspre condiții de lucru.

Produsele Cormidi sunt concepute pentru a oferi performanțe de neegalat în spații restrânse, fiind extrem de manevrabile și ușor de operat. Aceste caracteristici le fac ideale pentru șantierele urbane sau pentru lucrările agricole unde spațiul este limitat. Cu un design inovativ care pune accent pe eficiență și siguranță, echipamentele Cormidi reușesc să maximizeze productivitatea, reducând în același timp timpul și efortul necesar pentru finalizarea sarcinilor.

Cormidi se angajează constant în cercetare și dezvoltare, căutând să implementeze cele mai recente tehnologii în echipamentele sale. Această abordare asigură că fiecare produs Cormidi nu doar îndeplinește, dar adesea depășește așteptările clienților în termeni de performanță, fiabilitate și longevitate.

Costa Utilaje, în calitate de distribuitor al produselor Cormidi, pune la dispoziție aceste echipamente inovatoare pe piața locală, oferind clienților acces la unele dintre cele mai avansate soluții din industrie. Parteneriatul cu Cormidi reflectă angajamentul Costa Utilaje de a oferi echipamente de înaltă calitate care să îmbunătățească eficiența și productivitatea în diverse domenii de activitate.

Prin colaborarea cu Cormidi, Costa Utilaje reușește să răspundă nevoilor diversificate ale clienților săi, oferind echipamente care sunt nu doar puternice și durabile, dar și ușor de utilizat și eficiente din punct de vedere al costurilor. Împreună, Cormidi și Costa Utilaje demonstrează o înțelegere profundă a cerințelor industriei moderne de construcții și agricultură, punând la dispoziție soluții care îmbină armonios tehnologia avansată cu nevoia de mobilitate și flexibilitate în lucrările de zi cu zi.

Toate acestea reflectă scopul companiei de a produce și comercializa mașini robuste, puternice și durabile, garantând siguranță și protecție absolută operatorilor.

Compania Cormidi este deosebit de atenta la mediul înconjurător. Mașinile sale, de fapt, sunt fabricate în proporție de 75% din componente reciclabile și sunt alimentate cu motorină ecologică, benzină și electricitate; uleiul folosit în motoare are un impact redus asupra mediului. Întregul proces de producție se desfășoară în cadrul companiei, ceea ce permite controlul granular asupra tuturor fazelor de construcție, monitorizat de personal cu înaltă calificare, precum și oferind o mai bună calitate și fiabilitate a produsului. Compania desfășoară periodic cursuri de formare, atât tehnice, cât și comerciale, la filialele individuale din întreaga lume: în Franța, Grecia, Anglia și în Australia, unde are filiale.


show blocks helper

Showing all 2 results