Comet

Comet (CO.ME.T. Officine) a fost fondată în 1960 și a fost prima companie care a introdus în Europa conceptul de „platformă pentru lucrări aeriene”, echipament care permite în cele din urmă operatorilor să lucreze în siguranță și confort la mare altitudine. In acest moment compania este prezenta in 32 de tari.
În toți acești ani CO.ME.T. a adunat în portofoliu sau numeroase brevete, dintre care ultimul este sistemul inovator de suprapresiune NO – DRIP.
Noua fabrică este compusă dintr-o suprafață de 20.000 m², cu 10.000 m² de spații, unde CO.ME.T. Officine gestionează tot procesul de fabricație, de la proiectare până la implementarea prototipului, de la inspecția materialelor de rând până la testarea finală a produselor finale.
Pe fiecare model există prize hidraulice pentru acționarea sculelor hidraulice de înaltă performanță care fac ca platforma să devină un atelier multifuncțional complet.
Comet este prima si singura companie de pe piața italiana care s-a specializat în domeniul izolației electrice: produce platforme izolate împotriva contactelor accidentale cu surse electrice, precum și platforme adecvate pentru a lucra pe linii electrice de înaltă tensiune .


show blocks helper
Derulează în sus