Colmar

Începând cu anii 1960, Colmar produce o gamă largă de utilaje pentru construcția și întreținerea infrastructurilor feroviare. Gama largă de produse Colmar include Excavatoare Feroviare/Rutiere, Shuntere cu motor Diesel sau cu baterii și multe utilaje sau sisteme concepute pentru companiile din domeniul întreținerii infrastructurii feroviare.
Pentru a satisface nevoile asociate construcției și întreținerii liniilor de cale ferată, Colmar a propus soluții inovatoare, de exemplu:
– o modalitate excepțională de transport de balast, „STI 20”, care permite reducerea considerabilă a timpilor de lucru, a pierderii balastului, al costurilor de întreținere și investiții, deoarece sistemul poate fi instalat pe vagoane plate standard.
– Echipamente pentru transportul și descărcarea automată a șinelor, atât prin spate cât și pe lateral,echipate cu o clemă specială pentru descărcarea consecutivă a acestora din vagoane, permit funcționarea non-stop și o reducere considerabilă a timpilor de lucru, sporind simultan siguranța operatorului.


show blocks helper

Afișez toate cele 4 rezultate

Derulează în sus