Companie

Istoria COSTA UTILAJE SRL a început în anul 2012, la inițiativa Dlui. Constantin Mincu P. Brâncuși, moment în care a ales să deschidă o firma proprie cu ajutorul careia să-și vadă visele împlinite,  în care viziunea sa asupra modelului de afacere să fie clară pentru toți oamenii și clienții cu care  interactionează, iar misiunea șă fie dusă la bun sfârșit fără nici un fel de abatere.

Misiunea noastră: Pentru a atinge acest țel, trebuie sa fim percepuți pe piata ca fiind un partener  care oferă soluții after sales de calitate, adaptate nevoilor și potentialului fiecarui client. Clienții  nostri vor reuși sa aibe în utilizare cele mai puțin costisitoare utilaje dacă acestea se vor afla sub  îngrijirea noastră. Succesul va veni ca urmare a dăruinței angajatilor și dorinței lor de a performa  și de a rezolva toate problemele clienților nostri. În acest fel, obtinem plus valoare si se faciliteaza  dezvoltarea continua atât a firmei cât și a fiecarui angajat.

Dl. Constantin Mincu P. Brâncuși are o experiență vasta în domeniu,  practic din anul 2000 acesta a intrat pe piața de utilaje pentru  conConstantin Mincu P Brancusistrucții, fiind unul din pionerii pieței.

Este preocupat în permanență să aducă ultimile inovații și să  impulsioneze activ dezvoltarea pieței de utilaje pentru construcții,  creând astfel standarde noi printre importatorii de utilaje de  construcții, atât în ceea ce privește configurarea în standard a  utilajelor cât și în ceea ce privește standardele de execuție a  operațiunilor de service.

Astfel, Dl. Constantin Mincu P.Brâncuși a fost primul din România care a  adus un atelier de service mobil creat special pentru intervenții asupra  utilajelor de construcții, un pas important în cresterea calitații prestării de service pentru utilaje de construcții.

Ce ne recomandă:

–  Suntem certificați ISO

–  Suntem distribuitor autorizat al unor mărci de renume

–  Vă oferim soluții complete și suportul tehnic pentru nevoile dvs. (utilajul de construcții sau agricol cu accesoriile necesare activității desfăsurate, service și piese de schimb)

–  Vă oferim soluții alternative de cea mai bună calitate în funcție de bugetul dvs.

Alege un produs

Newsletter

Finantare utilaje

Achizitionarea de utilaje reprezinta intodeauna o decizie importanta pentru fiecare client. citeste mai mult...